Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Tak ja neviem. Zijem v iluzii ze ked si kupim boty ktore ma tlacia, robia mi krvave pluzgiere atd. nieco neni v poriadku. Bud som zle vybral velkost alebo su tie boty zle samy o sebe. Ale toto sa fakt riesilo uz pri Loake, vieme ako by tato debata asi skoncila :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsou boty z kvalitní kůže, tak chvíli trvá nez si na nohu "sednou". Každá značka a každy model má jiné univerzální kopyto a né každému sedne na jeho urozenou nohu. Proto je nekdo musí bolestivě rozcházet a jiný ne. A když si koupím na délku malé boty, tak to uz horko těžko rozchodím....nejsem Geisha

Odkaz ke komentáři

Tak je snad rozdíl, jestli boty tlačí, páč nejsou ochozený, anebo tlačí, protože si člověk koupil blbou velikost, ne? Co je to zase za diskuzi? :D

Ja som topankovy amater. Ale ked boty kupujem, skusam ich a ked ma tlacia, tak si ich skratka nekupim. Je dost inych modelov, velkosti, typov atc a da sa vybrat take, ktore netlacia. Aspon teda mne sa to doteraz vzdy podarilo.

Preto pri nakupe cez eshop citim vzdy nervozitu ako to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Ja som topankovy amater. Ale ked boty kupujem, skusam ich a ked ma tlacia, tak si ich skratka nekupim. Je dost inych modelov, velkosti, typov atc a da sa vybrat take, ktore netlacia. Aspon teda mne sa to doteraz vzdy podarilo.

Preto pri nakupe cez eshop citim vzdy nervozitu ako to dopadne :)

V určitých směrech nová kůže tlačit může, boty si pak jeste sednou na nohu lépe
Odkaz ke komentáři

Jak píše moco. Každej má jinou haxnu a kůže pracuje, takže komu padnou boty hned ze startu aniž by cejtil potřebu si je vyšlápnout má spíš štěstí a sednutí na svojí nohu asi čeká u kožených bot skoro každýho. 

Naprosto souhlasím,já jsem si taky rozmarasil paty u 8144,každý má jinou tlapu a bota si musí tzv.sednout,něco podobného zažívám,když si beru na led nebo inline hokej nové brusle a to si je dávám do speciální vypékací trouby a stejně ty začátky v nich jsou krušné!!!

Odkaz ke komentáři

komu padnou boty hned ze startu aniž by cejtil potřebu si je vyšlápnout má spíš štěstí  

podla mna to nie je o stasti. Proste skusas rozne velkosti a druhy a vyberes si take boty ktore su ti dobre. Ja neviem odkial sa zobral ten mytus o rozslapavani atd. Berem ze mozu boty byt zo zaciatku tvrdsie, to je jasne, ale aby mi odierali malicky a pod., to je skor nespravny vyber.
Odkaz ke komentáři

podla mna to nie je o stasti. Proste skusas rozne velkosti a druhy a vyberes si take boty ktore su ti dobre. Ja neviem odkial sa zobral ten mytus o rozslapavani atd. Berem ze mozu boty byt zo zaciatku tvrdsie, to je jasne, ale aby mi odierali malicky a pod., to je skor nespravny vyber.

Tak asi umíš dobře vybírat .... ostatní at si to odtrpí

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...