Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) víš jak Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jediny Timberland boty co me prijdou OK, jsou jejich boat shoe. S tema jsem spokojenej. Nekdy okolo 07-08 roku jsem si dovezl vysoky Eartkeepry. Pekna, pohodlna bota. Podrazka sla do haje starsne rychle, jejich udajna vodotesnost neexistovala. Cena tenkrat asi 230eur, takze levnejsi nez rw, ale na pikacu. 875 mam asi ctyri roky, podrazka ok, az se ochodi dam novou. Bota vydrzi moc. Posledni 877 jsou nejpohodlnejsi boty co jsem mel, nosim je se psama za kazdyho pocasi, budu je brat na moto, chodil jsem v nich 2 dny po vidni a ostudu myslim nedelal...., ano dal jsem skoro 9tis za pracovni botu a proc ne, je super, vydrzi, hodi se k mojemu stajlu:) a proste jsem je chtel. Je to stejny jako s tema rolexama jak nekdo prede mnou psal. Sorry, ale ta otazka byla uplne deb.lni:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Jakej účel takovýhle boty vůbec maj? Přijde mi to jako taková městská hipsteřina, ale předpokládám, že třeba na turistiku je asi lepší nějaká turistická obuv s goretexem, vibram podrážkou apod, ne?A předpokládám, že na tvrdou outdoorovou práci třeba v lese asi lidi taky nenosej boty za osm litrů. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 ecco, lowa a aku trekovyk/pohorky - jsou super. Ale v mokry trave jsem mokrej, gtx to neudrzi. Namatlany rw mink oilem a vesele spaciruju. asi tak.jediny v cem pohory u me vedou, je obsazka kolem boty a vibram podrazka. I kdyz ecca jsem letos riznul, ze tecou jako prase.takze ano, az v lete pojedu do hor, beru pohory, ale na spacirovni se psama, kazdej den, pocasi jaky ten den je, rano a odpo, cca 8-12km, chodim v rw. nechtel jsem si prasit 875, koupil jsem vysoky 877 a jsem strasne spokojenejdo mesta se moc nedostanu, tak se za hipstraka fakt nepovazuju:), prvni rw mam z doby, kdy jeste nebyl ten hipster boom a libej se me od doby co jsem videl Jacka v Preletu... tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) ecco, lowa a aku trekovyk/pohorky - jsou super. Ale v mokry trave jsem mokrej, gtx to neudrzi. Namatlany rw mink oilem a vesele spaciruju. asi tak.Při chůzi v mokrý trávě do bot teče většinou spíš horem, tam nepomůžou ani RW, nýbrž návleky:). Jinak standardně naimpregnovaný jakž takž kvalitní trekový boty s goretexem neprotečou, ani kdyby jsi stál v potoce (opět pokud do nich nenateče zeshora). btw: nevím, zda zrovna Ecco nebo Lowa dělá slušný pohorky, myslel jsem spíš něco ve stylu Meindl, Raichle apod. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Rw maj jazyk az nahoru, takze voda tam netece. Chodim celkem dost a vim jak se o boty starat:). A ver,ze gtx neni vsemocnej. Navic impregnovana kuze po treba roce noseni si vytre s goracem rit:). Pokud nevis,jaky dela lowa boty, asi do toho moc nevidis:). No flame. Peace:) tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tak z jinýho soudku. Asi už se to tu řešilo, ale lenost vítězí, tak se prostě zeptám. Máte zkušenosti jen s Mink Oil od RW nebo i od jiných značek? Co třeba toto: https://www.blackcomb.cz/impregnace-tarrago-trekking-mink-oil-dubbin-100-no-color/ ?? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Kdyz nebyl mink oil, mazal jsem nejakym tukem bezbarvym od dr.martens a v pohode. Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 libej se me od doby co jsem videl Jacka v Preletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Yes:) Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Při chůzi v mokrý trávě do bot teče většinou spíš horem, tam nepomůžou ani RW, nýbrž návleky:). Jinak standardně naimpregnovaný jakž takž kvalitní trekový boty s goretexem neprotečou, ani kdyby jsi stál v potoce (opět pokud do nich nenateče zeshora). btw: nevím, zda zrovna Ecco nebo Lowa dělá slušný pohorky, myslel jsem spíš něco ve stylu Meindl, Raichle apod.User ty ses podezrelej...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tak z jinýho soudku. Asi už se to tu řešilo, ale lenost vítězí, tak se prostě zeptám. Máte zkušenosti jen s Mink Oil od RW nebo i od jiných značek? Co třeba toto: https://www.blackcomb.cz/impregnace-tarrago-trekking-mink-oil-dubbin-100-no-color/ ?? Díky.Ja si ho kapu i na rajcata, a dobry..ten Mink Oil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) ...Navic impregnovana kuze po treba roce noseni si vytre s goracem rit:)...Tak ony ty pohory bejvaj taky kožený, že jo (třeba takový jako na tý fotce v mým postu), gore tex je pod tím. Navíc mívaj oproti těm red wing třeba takový užitečný drobnosti jako ochrannej lem proti okopávání, výstelku kolem kotníků apod. Co se týče tečení vrchem, myslel jsem situaci když máš krátký kalhoty a prostě ti tam stejká voda z nohou, což je jediná situace, u který mě napadá, že by do jakž takž kvalitních a nerozjebanejch pohorek mohlo při chození mokrou trávou téct. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Proč se tady debatuje o nějakejch outdorovejch krumplech,když název vlákna je Red Wing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Přesně. Srovnávat RW s nějakejma outdoorovejma pohorkama je trochu mimo mísu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Já se jen snažím dovtípit, k jakýmu vlastně účelu takovýhle boty vlastně jsou, protože když pominu využití coby imagovejch městskejch bot, tak mě u všeho jinýho napadaj vhodnější alternativy:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Tak naposledy. Fakt je gorac uvnitr? Ja myslel, ze je 2mm nad botou... ano, kozena phora drzi, i kdyz gtx odrbes. Protoze ji naimpregujes,stejne jako rw. Ta vec co ji popisujes je obsazka, o tom jsem psal. Rw maji jazyk az nahoru, ano kdyz budes stat v pul metru vody, tak Ti do nich natece. Jdu s coklama, je mokro, tak si vezmu holinky, ty nepromoknou 100%. Mas pravdu, rw stojej za prd, sledujte inzerci, uz je nechci... Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Obnoseny boty tady prodavat nemuzes. Bych si je nechal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vy kluci s Red Wingama jste jak kluci s Damaskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vy kluci s Red Wingama jste jak kluci s DamaskamaTo by nebyla špatná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se