prischera Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Trochu to tu zapadá tak přidám dvoje outdoory na cyklovýletě
siwi Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Přidám ještě nějaké Sporttauchery, aby se tu na ně nezapomnělo:
Marcus Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Pár kousků z archivu na téma s Archimede za volantem.
siwi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Na těch řemenech vypadají zase úplně jinak.
EngineerHack Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 tak pri pohladu na tie fotky som dostal chut na nove hodinky mas moj obdiv a zavist
Maxel Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 Sportovní potápěči. Jsou docela fotogenické Zkusil jsem i pár makro-fotek, ale je vidět, že mám nové sklo jen pár dní, tak pardon za (ne)kvalitu
tano Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 Hezky to mas pane, urco prijemne hodinky s wr 300, pak pisni jak slapou ci do +, nebo do -. Si psal, ze je ceka servis, na kdy to vidis tak?
Maxel Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 Děkuju. Zatim s chodem žádná sláva, za 24h udělaly 37s do plusu, takže servis je značka nutný. A kdy? Vidím to cca koncem listopadu. Teď byly výdaje, tak něco pošetřím a pak je pošlu do Chronoshopu - s Kubsonem už jsem to krátce řešil. Navíc se mi jich nechce hned zas vzdávat, chvilku je chci ponosit
tano Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 Děkuju. Zatim s chodem žádná sláva, za 24h udělaly 37s do plusu, takže servis je značka nutný. A kdy? Vidím to cca koncem listopadu. Teď byly výdaje, tak něco pošetřím a pak je pošlu do Chronoshopu - s Kubsonem už jsem to krátce řešil. Navíc se mi jich nechce hned zas vzdávat, chvilku je chci ponosit To chapu, pak budou jak nove;). Nevis cim to muze byt tak velka odchylka do +?
Maxel Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 To vůbec netušim. Ex-majitel je měl jako tooly a prý toho dost zažily, tak možná to je ten důvod.
tano Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 To vůbec netušim. Ex-majitel je měl jako tooly a prý toho dost zažily, tak možná to je ten důvod.To je mozne, ja to nevidim na nic tragickeho, pak dej vedet, jak vse dopadlo.
Maxel Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 To je mozne, ja to nevidim na nic tragickeho, pak dej vedet, jak vse dopadlo. Taky myslim, nebude to žádná tragedy. Dám vědět, až se vrátí z lázní.
siwi Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Krásný fotky. Tyhle hodinky jsem fotíval neraději. Pokaždé vypadaly úplně jinak.A myslím, že po seštelování ti půjdou tak do +5s/den
quest987 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 uměj chodit velmi slušně, moje byly -3s
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se