Leviathan Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Obchod prebehol presne podla dohovoru. Presne, korektne jednanie. Ziadne vykrucacky. Tak, ako by to malo vyzerat.Za mna palec hore. Rad si obchod nabuduce zopakujem.
Návštěvník cecil Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Perfektní spolupráce a velmi dobré a ochotné jednání děkuji a bylo mi ctí.
xjr1 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Tak si myslím, že člen martin22 je stejná osoba jako člen severes, na kterého tu bylo dost negativní hodnocení http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53617-severes/?hl=severes a který nakonec dostal ban. Styl komunikace odpovídá, a když mi posílal fotky mailem (kvůli výměně), přišly z adresy severes... Dotázal jsem se v SZ, jestli je to náhoda a nastalo ticho, i když před tím reagoval v řádu jednotek až desítek minut. mojí zprávu si přečetl ráno v 7.46. Tož tak, rád se nechám vyvést z omylu.
Peto86 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Nenecháš... Nechcem tu nikomu škodiť, ale je to tak, ako píšeš. V 26. 11. 2013 v 15:44, xjr1 napsal: Tak si myslím, že člen martin22 je stejná osoba jako člen severes, na kterého tu bylo dost negativní hodnocení http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53617-severes/?hl=severes a který nakonec dostal ban. Styl komunikace odpovídá, a když mi posílal fotky mailem (kvůli výměně), přišly z adresy severes... Dotázal jsem se v SZ, jestli je to náhoda a nastalo ticho, i když před tím reagoval v řádu jednotek až desítek minut. mojí zprávu si přečetl ráno v 7.46. Tož tak, rád se nechám vyvést z omylu.
blackhead Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Asi jo, taky jsem od nej dostal podobne otravne nabidky typu xxx dojedu zitra.
snake Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 za mě všechno v pohodě-deal proběhl podle domluvy-jo a už několikátý..
clockyclock Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Vše OK bez jediného problému, doporučuji.
rastike Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Za mna rychly a v pohode obchod,ziadny problem.
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Takže pánové, oproti tomu, co je zde psáno v úvodu musím konstatovat, že tento prodejce naprosto dodržuje dohodu na "dobré slovo", dostavil se na schůzku včas, hodinky byly ve stavu, který odpovídal telefonickému popisu. Za mě maximálně a vřele doporučuji, děkuji členovi Martin22 za podržení hodinek i za perfektní přístup. Gentleman jak se patří. Palec nahoru.
mrakodrap Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 U mě dobrý. Vše proběhlo v gentlemanském duchu jak je na tomto fóru zvykem. Díky.
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Taky přidávám pozitivní zkušenost. Vše vyřízeno rychle, dle domluvy, nebylo moc času, tak se stihl jen rychlý, ale fajn pokec. Za mě OK a díky.
Návštěvník cecil Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Perfektní přístup a velmi solidní jednání,několikáty obchod a vše naprosto v pořádku.Dekuji a mohu kolegu martin22, jen doporučit.
martin22 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) V 26. 11. 2013 v 15:44, xjr1 napsal: Tak si myslím, že člen martin22 je stejná osoba jako člen severes, na kterého tu bylo dost negativní hodnocení http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53617-severes/?hl=severes a který nakonec dostal ban. Styl komunikace odpovídá, a když mi posílal fotky mailem (kvůli výměně), přišly z adresy severes... Dotázal jsem se v SZ, jestli je to náhoda a nastalo ticho, i když před tím reagoval v řádu jednotek až desítek minut. mojí zprávu si přečetl ráno v 7.46. Tož tak, rád se nechám vyvést z omylu.Ať už je to jakkoliv, nevím co pana investigativce vedlo k psani podobnych prispevku do tohoto vlákna. A tak mi to nedalo a musel jsem se ho zeptat. Sice obchod mezi nami neprobehl (a s timhle panem už nikdy neprobehne) ale dle mého názoru nase komunikace probihlala v běžném a normálním duchu. Jeho odpoved byla - musel jsem napsat svuj dojem. Jestli se mýlm tak Prosím admina o smazání meho prispevku ale vzdyck jsem měl za to, že toto vlaknoJe o zkusenostech s prodejem a nakupem a ne o dojmech. Nebo se mýlm? Mozna ano, tak mi prosim dovolte pridat muj dojem ohledně tohoto clena. Můj dojem je Takový ze tento clen je c o c o t. Upraveno 23. března 2014 uživatelem martin22
ferrycz Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Moje zkušenost s tímto členem je skvělá co se dohodlo to platilo obchod proběhl ku spokojenosti nás obou proto dávám za 1 (jako ve škole) české škole :-)
Peta-Biker Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Perfektní domluva, ochota, rychlost, děkuji za obchod a doufám, že uděláme další
Sarka Farka Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 idealni obchod - koupe, komunikace a vse ostatni bez chyby, muzu jen doporucit a tesit se na pripadnou dalsi spolupaciDiky a mej se fajn,H.
KOMA Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Doporučuji k obchodování, vše dle dohody, velká spokojenost, tak to má být ! děkuji
Kat251 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Doporučuji. Vše proběhlo rychle dle dohody, perfektně zabaleno... obchodujte...
M.S. Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Chtěl bych poděkovat za super obchod a pokec a všem můžu jedině doporučit! I v komplikované dopravní situaci sváteční Prahy plné zmatků jsme to díky pružnému a rovnému jednání dali dohromady a výsledkem budiž vskutku perfektní obchod a milé setkání. Díky! Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se