Návštěvník Alda Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) No ja mel ta to, ze SUB je milasek. Tak jsem asi neco propasl Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Alda
kamilb Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Já sem neuměl mít Rolex,v tom byl problém.Jsou perfektní,spolehlivé,ale ...Dovedeš si představit žufana z dědiny jak si to hasí večer dom z práce na kole v montérkách přes hřbitov a má Rolex?A na instagramu tuny fotek rolád na volantech ferari...Bohužel můj sociální status to nedal.Máme to stejně ty čteš večer manuály od Konráda,já Ikuo Tokunaga a tak je to asi správně. Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem kamilb
instant Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 ...A na instagramu tuny fotek rolád na volantech ferari... ono problem je najma v tom, ze u vas na vsi nie je ziadna pozicovna ferrari..
instant Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) 8L35 rozebiral nejaky hodinar, daval jsem to myslim i do vlakna o MM300. Generalka po cca 8 letech. Ten stroj nevyzadoval absolutne nic, krome vycisteni a noveho oleje. Hodinky do te doby slapaly jak mely, takze spis prevence. Jeste tam psal neco o tom, ze to sice neni kvalita rolex, ale je to vyborny stroj za ty penize, na kterem po tech letech nebyla znat unava a dily nevykazovaly opotrebeni. ja som na MM300 odlupol lunetu ktora nebola vycistena a mazana skoro 5 rokov, a uzila si spiny, prachu a morskej vody, no a nic - vsetko sa tam prakticky lesklo. Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem instant
Návštěvník Alda Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) kamilb: Chapu. Na druhou stranu, ty jses opravdovy fanda do hodinek, vzorovy priklad. A fanda muze nosit k monterkam co chce a muze s tim jezdit na cem chce a klidne kolem hrbitova. A klidne se u toho muze nechat vyfotit na instagram:) Pokud mu to teda finance dovoli a nestrada jinde, nebo kvuli nemu nekdo jiny. Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Alda
instant Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Standard Overhaul and Service 330 liber bez VATu v SEIKO UK na SBDB001... mas tam ten detailny ucet zo servisu, praskni to sem. Spring drajvy v servise po skoro desiatich rokoch, je tam checklist co vsetko kontroloval hodinar a aky bol stav. A stav desatrocnych hodiniek po servise za tristo libier okomentuj sam.. ti do toho nebudem kecat
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Už jsem v pyžamku, zítra to tady prsknu. Stav je skvělý, přesnost brutální...
wizard-ov Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Tak jsem to tady nahrnul, papírů je k tomu jak cyp, přitom je to vlastně servis takových skorokvarcek ...
Micey Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Dik, jestli to chapu spravne, tvarej se, ze by umeli i tlakovku na 1 km, hezky.
wizard-ov Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Jj taky jsem čuměl - umí tohle Váš hodinář ? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se