Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 16. 4. 2015 v 18:03, GeoRge_ napsal:

Pánové - další várka. Tak co říkáte?

K tomu obleceniu, ktore nosis sadnu ako prdel na serbel. Nech ti dlho robia radost :)

Odesláno

Moc děkuji - osobně jsem nadšen. A hodinky se mi každým dnem líbí víc a víc...

Odesláno

Paráda, což je dílem nejen hodinářů z Laco, ale taky tvýho fotografickýho umu. Škoda, že já jsem v týhle činnosti tak levej, kolikrát si říkám, jak by některý moje hodinky mohly na fotkách vyniknout... Ale nedá se nic dělat, hlavně, že vydají dobře na vlastní oči.

Odesláno

Čím to fotíš, třeba bych dovedl pomoci. Já používám Nikon D3000 + pevný sklo 50mm světelnost 1,8. Pro detail mám mezikroužky.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Co říkáte na černý řemen?

post-38819-0-57251500-1456817922_thumb.jpg

Upraveno uživatelem GeoRge_
Odesláno

Taky jsem si říkal, že hnědá je poněkud lepší volba. Ale tenhle pásek hodlám primárně používat u SARB033 - proto jsem nekupoval s bílím prošitím. Takže říkáte, že toto je lepší, jo?

post-38819-0-89147300-1456821246_thumb.jpg

Odesláno

Vysvětlíte mi podle jaké logiky se ty obrázky otáčí? Dělá mi to jen když fotím mobilem :(

Odesláno (upraveno)

Jakou odchylku delaji po zabehnuti? Taky jsem o nich premyslel jako o svych prvnich automatech, ale nakonec jsem dal prednost Hamilton Khaky Navy Pioneer..

Upraveno uživatelem renys
Odesláno

Dělají přibližně +3s do plusu. Ale nemám moc důvod to měřit. Přes víkend se mi vždy zastaví, takže každý týden seřizuji přesný čas + navíc nemají hacking, takže vteřinky stejně nemohu řešit :)

Odesláno

Co si myslíte o tomto (když pominu to převrácenou fotku :( )  ? Pásek mi jde k botám :).

post-38819-0-02510300-1456901158_thumb.jpg

Odesláno

Lesklá ještěrka mi sedne spíš k nějakejm oblekovkám, tohle podle mě moc dohromady nejde. Obrázky můžeš otáčet v libovolným editoru na PC.

Případně je neuploadovat přímo na fórum, ale například na imgur.com (kde je můžeš taky otočit) a pak je sem vložit přes link.

Odesláno

V editoru to otočím, ale když to uploudnu sem, tak je stále stejné :(

Původně pásek kupován k Sarb033 (opět) zkouším co hodinky  vydrží :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...