wizard-ov Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 to bylo kruté....Jen by mne to zajímalo, ty DC66ky Si by vypadaly zajímavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 to bylo kruté....Jen by mne to zajímalo, ty DC66ky Si by vypadaly zajímavě... DC66 Si jsou fajne, ale DC67 Si jsou proste vynikajici. Na Damest naramek se take ptal nekdo z WUS. Uz se nepamatuji na vysledek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 A komu by si ho preposlal ? Nevim o nikom, kdo ma Déčka v black verzi. :) edit: samo, poptame seV pohodě já tahy stejně nerad Sice se to řešilo už ve vedlejším vlákně, ale zajímalo by mě, jestli nějak zlepšují lumi nebo mají pořád stejnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Uz jste tam byli? Pokud ne, zeptejte se Konrada, jestli nema nejaky dalsi plany s tim 42mm pouzdrem.. Me prijde dost povedeny a stve me, ze 3XX modely maj tu vnitrni jakoze lunetu. Zapojit do toho tak tu modrou vterinovku a vypustit ten rehaut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Uz jste tam byli? Pokud ne, zeptejte se Konrada, jestli nema nejaky dalsi plany s tim 42mm pouzdrem.. Me prijde dost povedeny a stve me, ze 3XX modely maj tu vnitrni jakoze lunetu. Zapojit do toho tak tu modrou vterinovku a vypustit ten rehaut..To radši ne, měl bych brouka v hlavě. A ta vteřinovka by mi šla k autu Jo jo jen se zeptejte a mi budeme doufat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Uz ste tam boli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 To bude nejspíš jako s tim vtipem. "Pane vrchní, vy ste na nás zapomněl? Ne, já se na vás normálně vysral.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 To bude nejspíš jako s tim vtipem. "Pane vrchní, vy ste na nás zapomněl? Ne, já se na vás normálně vysral..". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 pár informací z návštěvy tu proběhlo.. než se to tu promazalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Tak, ti co to zpunktovali, uz tu "nejsou", takze reportaz patrne nebude... Koho to zajima, muze se obratit skrzeva SZ na Saciho bagra, nebo na Janka. Verim, ze nam o vyletu neco reknou, kdyz budeme mit zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Hlavni myslenka z navstevy byl blud o pravidelne vymene loziska u vsech strojku ETA, zatimco Damasko to ma poresene (sice nikdo nevidi do budoucna, ale je to tak). Ta informace byla vyvracena, ale nasledoval flejm, ktery vedl k urazenemu odchodu nekterych clenu......a pozdeji opet k jejich navratu..............nebo tak nejak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Hlavni myslenka z navstevy byl blud o pravidelne vymene loziska u vsech strojku ETA, zatimco Damasko to ma poresene (sice nikdo nevidi do budoucna, ale je to tak). Ta informace byla vyvracena, ale nasledoval flejm, ktery vedl k urazenemu odchodu nekterych clenu......a pozdeji opet k jejich navratu..............nebo tak nejak :-)To vidim malinko jinak:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 To vidim malinko jinak:).To chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 To chapuDik:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Dik:).Presto mam pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Presto mam pravduUrcite, take nic nenamitam. Alles klar:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Ja bych to uplne jako "hlavni" myslenku nevidel...spis jako prvni vlastovku, kterou ty dalsi, z vyse uvedenych duvodu, uz nenasledovaly... Ale to uz je ted, tak nejak jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 jako vlastovka ktera vzletla a takle to pak dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Velice přesné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 tak to je celkom skoda. Bol som zvedavy na nejake tie pikosky, ze co sa chysta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se