Přejít na obsah

Steinhart - nové modely LE MANS GT

Duke650

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To Duke650 - Aká je spokojnosť so Steinhartami? Pokukujem po nich už dosť dávno, a teraz keď ich má kubson v sortimente, tak sa aj nákup zjednoduší dúfam. Nebolo by foto toho klenuteho sklička z boku?

Spokojenost naprostá, za ty prachy výborný poměr cena/výkon :-)

nečekaná přesnost, vynikající čitelnost, hlasité neuspěchané tikání, prostě eňo ňuňo

sklíčko je skutečně klenuté, nechtěl jsem tomu věřit, dokud jsem je nevybalil z krabice. Foto bohužel nemám. Mohu vřele doporučit. Co je mám, téměř jsem přestal nosit Fortisy.... ale už se je učím střídat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se opět naočkoval a začal se rozhodovat nad Steinhart Ocean 1. A teď valím oči, když už to není Steinhart, ale "Debaufre", vysvětlují to zde:

http://www.debaufre.com/content/view/669/258.html

Já Vám nevím, ale na mě to prostě nedělá moc dobrý dojem. Od koupě asi ustoupím, jelikož čert ví, jak se budou jmenovat příští měsíc"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se opět naočkoval a začal se rozhodovat nad Steinhart Ocean 1. A teď valím oči, když už to není Steinhart, ale "Debaufre", vysvětlují to zde:

Já Vám nevím, ale na mě to prostě nedělá moc dobrý dojem. Od koupě asi ustoupím, jelikož čert ví, jak se budou jmenovat příští měsíc"

Ja bych to nevidel tak cerne, Steinhart je jak vis za "relativne malo penez - hodne muziky", tenhle model je moc peknej a pokud dalsi serie prejmenujou, alepson budes mit "ve sbirce" takovy v podstate "limitky" :)

Navic Steinhart mi ciste zvukomalebne zni u podobnych typu hodinek podstatne lepe nez Debaufre, takze bych prave paradone nakoupil ted Steinhart, nez se za nejaky cas rozhodl pro Debaufre :) (muj subjektivni a ciste soukromy nazor zacatecnika :) )

Odkaz ke komentáři

To přejmenování platí jen pro distribuci v USA, v Evropě funguje dál značka Steinhart. Ta firma, kterou zmiňují v článku, a která je přinutila změnit v USA značku, je podle všeho Steinhausen - TV a časopisový velkodistributor hodinek, jejichž původ je nepochybně v Číně. Jinak hodinky pro Steinhart vyrábí údajně Grovana.

Když Steinhart Taucheruhr, pak bych spíš doporučil Triton (vim, je dražší a větší), Ocean 1 je jen klonem Rolexek a přestane za čas bavit. Jen můj názor.

Odkaz ke komentáři

co vám říká tahle barevná kombinace :)

558173602GT_blue.jpg

bagheera_1092148624_ford_gt40_mki_gulf_1968.jpg

Nelíbí kvůli nepůvodnosti. Vždyť Tagy měly tyhle válečné barvy dříve, ne? Copak je málo legendárních vozů, kterými se může výrobce inspirovat???

Třeba MB Gullwing, to by byla limitka :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

bohužel vycházím z aktuální nabídky, raději bych něco v barvách alitalia nebo martini ( miluju rally a staré lancie ) tady se mě líbí použitý kalibr, tvar poudra a teď už pro změnu stříbrná kombinace, navíc očekávám slušné zpracování, to vše za pár korun, takže jako hodinky pro volný čas je to dobrá nabídka, stát tolik co Tagy, tak o ně zájem nejevím :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...