gas Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2007 Taky se mi nelíbí, nelíbí, nelíbí..... dobře ti tak, dobře ti tak, dobře ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2007 4. Stříbrné. á Milis má dobrý vkus a smysl pro originalitu a design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2007 á Milis má dobrý vkus a smysl pro originalitu a design Ve vší skromnosti : Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 co vám říká tahle barevná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 jojo, mohli by je taky dodávat rovnou s tímhle angličákem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 jo to bylo na první pohled zřejmé, že mají tři modely v tomto ladění Ford GT40 Gulf Mercedes Silver Arrow Ferrari Rosso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 kdy budou vlastně k dostání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 ja neviem jak vam ale mne tam trochu rve oci ten kaliber, nechcelo by to skor nejaky 30min chronograf? (ked uz nie lemania, tak aspon poljot) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 tal jsem jim poslal mail, ať mě informují jak budou hodinky v prodeji, jdu do nich určitě, jen ještě zvažuju tu stříbrnou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 (upraveno) tal jsem jim poslal mail, ať mě informují jak budou hodinky v prodeji, jdu do nich určitě, jen ještě zvažuju tu stříbrnou ... rád tě budu informovat, steinharty už mám v nabídce (nenápadný spam ehm ) Upraveno 17. srpna 2007 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 rád tě budu informovat, steinharty už mám v nabídce (nenápadný spam ehm ) taky se můžeš ozvat dřív, dvorní dodavatel a nechá mě lenocha shánět něco samostatně a nezapomeň taky na black black díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 To Duke650 - Aká je spokojnosť so Steinhartami? Pokukujem po nich už dosť dávno, a teraz keď ich má kubson v sortimente, tak sa aj nákup zjednoduší dúfam. Nebolo by foto toho klenuteho sklička z boku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 To Duke650 - Aká je spokojnosť so Steinhartami? Pokukujem po nich už dosť dávno, a teraz keď ich má kubson v sortimente, tak sa aj nákup zjednoduší dúfam. Nebolo by foto toho klenuteho sklička z boku? Spokojenost naprostá, za ty prachy výborný poměr cena/výkon :-) nečekaná přesnost, vynikající čitelnost, hlasité neuspěchané tikání, prostě eňo ňuňo sklíčko je skutečně klenuté, nechtěl jsem tomu věřit, dokud jsem je nevybalil z krabice. Foto bohužel nemám. Mohu vřele doporučit. Co je mám, téměř jsem přestal nosit Fortisy.... ale už se je učím střídat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Tak jsem se opět naočkoval a začal se rozhodovat nad Steinhart Ocean 1. A teď valím oči, když už to není Steinhart, ale "Debaufre", vysvětlují to zde: http://www.debaufre.com/content/view/669/258.html Já Vám nevím, ale na mě to prostě nedělá moc dobrý dojem. Od koupě asi ustoupím, jelikož čert ví, jak se budou jmenovat příští měsíc" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Tak jsem se opět naočkoval a začal se rozhodovat nad Steinhart Ocean 1. A teď valím oči, když už to není Steinhart, ale "Debaufre", vysvětlují to zde: http://www.debaufre.com/content/view/669/258.html Já Vám nevím, ale na mě to prostě nedělá moc dobrý dojem. Od koupě asi ustoupím, jelikož čert ví, jak se budou jmenovat příští měsíc" Ja bych to nevidel tak cerne, Steinhart je jak vis za "relativne malo penez - hodne muziky", tenhle model je moc peknej a pokud dalsi serie prejmenujou, alepson budes mit "ve sbirce" takovy v podstate "limitky" Navic Steinhart mi ciste zvukomalebne zni u podobnych typu hodinek podstatne lepe nez Debaufre, takze bych prave paradone nakoupil ted Steinhart, nez se za nejaky cas rozhodl pro Debaufre (muj subjektivni a ciste soukromy nazor zacatecnika ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Tak jsem se opět naočkoval a začal se rozhodovat nad Steinhart Ocean 1. A teď valím oči, když už to není Steinhart, ale "Debaufre", vysvětlují to zde: http://www.debaufre.com/content/view/669/258.html Já Vám nevím, ale na mě to prostě nedělá moc dobrý dojem. Od koupě asi ustoupím, jelikož čert ví, jak se budou jmenovat příští měsíc" To přejmenování platí jen pro distribuci v USA, v Evropě funguje dál značka Steinhart. Ta firma, kterou zmiňují v článku, a která je přinutila změnit v USA značku, je podle všeho Steinhausen - TV a časopisový velkodistributor hodinek, jejichž původ je nepochybně v Číně. Jinak hodinky pro Steinhart vyrábí údajně Grovana. Když Steinhart Taucheruhr, pak bych spíš doporučil Triton (vim, je dražší a větší), Ocean 1 je jen klonem Rolexek a přestane za čas bavit. Jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 No právě, že za málo peněz-hodně muziky, to mě stále drží, jelikož jsem je viděl naživo a jsou opravdu moc hezké. Ještě se tedy rozmyslím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 co vám říká tahle barevná kombinace Nelíbí kvůli nepůvodnosti. Vždyť Tagy měly tyhle válečné barvy dříve, ne? Copak je málo legendárních vozů, kterými se může výrobce inspirovat??? Třeba MB Gullwing, to by byla limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 bohužel vycházím z aktuální nabídky, raději bych něco v barvách alitalia nebo martini ( miluju rally a staré lancie ) tady se mě líbí použitý kalibr, tvar poudra a teď už pro změnu stříbrná kombinace, navíc očekávám slušné zpracování, to vše za pár korun, takže jako hodinky pro volný čas je to dobrá nabídka, stát tolik co Tagy, tak o ně zájem nejevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se