Přejít na obsah

Damasko tah

lolohh

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Jenomže přesně tohle damasko nechtělo. Tam jde o to, že ten jejich náramek vypadá, jakoby žádnou sponu neměl. Šlo jim v prvé řadě o estetiku, kdy utrpěla praktičnost, protože ne každý vystačí s kombinací delších a kratších dílků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne ako vravíš, praktičnosť ustúpila estetika, čo je úplne zle. Darmo mi je ťah, ktorý je esteticky najsamlepší, ak ho nemôžem vôbec nosiť a môžem ho mať akurát na poličke 🤦‍♂️

Ešte keby dávali na výber, resp. mali aj svoju sponu, ktorá by sa dala u nich kúpiť. 

Odkaz ke komentáři

A opravdu by to nešlo vyladit? Osobně mám u nových hodinek často problém s prvotním nastavení délky náramku. Ale Damaska mi sedly dobře. Možná by pomohlo posunout tu "sponu" blíž k šestce nebo dvanáctce. Zdá se to jako blbost, protože rozměr tím zůstane stejný, ale třeba pak bude náramek líp kopírovat tvar ruky a ty budeš mít pocit většího komfortu. S těmi dílky se díky velkým šroubkům dobře manipuluje. Tak si můžeš pohrát. Odeber z jedné strany jeden dílek a přidej ho na stranu druhou. Takhle můžeš experimentovat.

Odkaz ke komentáři

@siwiVojto, s nastavením ťahu na aktuálne podmienky (priemer a tvar ruky) nie je vôbec problém, bohužiaľ problém je, že cez deň sa mi mení ruka a potom mi je ťah tesný alebo naopak padá.

Vidím to u Warda. Ráno si nastavím ťah na 0. Prídem do práce už uberám na -1. Po obede vraciam naspäť na 0 a večer dávam na +1.

Ako viem toto spraviť u Damaska? Jedine, že by som nosil sáčik s dielikmi a šrobovák stále so sebou 😄

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Radik napsal:

:eek: Tyjo, dobřes to vymyslel!

Ďakujem 😉

A pritom to chcelo len sponu a 2ks 20mm tyčiek.

Pre mňa má táto spona samé pozitíva:

• Má to základnú mikroreguláciu, t.z. môžem ich nosiť na ťahu úplne bez problémov 
  • Rozopínanie nie je také ťažké ako pri origo spone

Je pravda, že to odtieňovo nesedí, ale estetika je v tomto prípade druhoradá. Hlavne, že môžem bez problémov nosiť DA34 na ťahu. 

Skúsim zohnať pieskovanú 20mm sponu zo strapcode, tá by podľa pasovala lepšie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...