Hasňa Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Pleteš úplné hovadiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 (edited) Paradni argument Edited January 9, 2021 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Micey hovadiny neplete, v logice věci by hodinky od D měly být co nejvíc flexibilně akční a motýlovka bez mikroregulace tomu zadání prostě nevyhovuje. Jasně, je to hezký, odolný, dá se s tím žít, ale ideální řešení to prostě z tool hlediska není. Taky pletu hovadiny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Taky vole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Micey hovadiny neplete, v logice věci by hodinky od D měly být co nejvíc flexibilně akční a motýlovka bez mikroregulace tomu zadání prostě nevyhovuje. Jasně, je to hezký, odolný, dá se s tím žít, ale ideální řešení to prostě z tool hlediska není. Taky pletu hovadiny?Vůbec ne, to dává smysl a souhlasím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 Já jsem s tím tahem ze začátku taky bojoval a dokonce jsem z Chronoshopu dodatečně objednával půldílky. Nakonec jsem to vyladil ke spokojenosti a ta "bezsponovost" se mi na tom právěže líbila. Na rozepánání jsem si musel nacvičit grif, abych to jednak nerval a druhak si o hrany nezmrzačil prsty. To se taky povedlo. Naštěstí je moje ruka kost a kůže, tak nemá přes den moc co měnit objem. Mikroregulaci u jinejch hodinek využávám hodně zřídka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Jo, rozepínání té spony byl zpočátku oříšek i pro mě. Pořád se mi to nedařilo a už jsem měl olámané nehty. Musel jsem napsat do Damaska, jak na to, abych ty hodinky dostal z ruky. Ještě, že zareagovali téměř obratem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 před 1 hodinou, siwi napsal: Jo, rozepínání té spony byl zpočátku oříšek i pro mě. Pořád se mi to nedařilo a už jsem měl olámané nehty. Musel jsem napsat do Damaska, jak na to, abych ty hodinky dostal z ruky. Ještě, že zareagovali téměř obratem teďs mě dostal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Mě rozepínání problém nedělalo, nějak jsem měl ten správný grif, šlo to lehce. Ale mokroregulace na Doxách 5000 byla parádní, to zase jo, používal jsem jí hodně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: teďs mě dostal! Cizí neštěstí vždycky potěší Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATOM Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 (edited) me by se libila nenapadna subtilni lehka spona s pruzinou ve stylu starych NSA naramku. Skoda ze tohle nikdo nedela... Edited January 11, 2021 by ATOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted December 21, 2021 Report Share Posted December 21, 2021 (edited) Teďkonc sem měl konečně tu čest s timdle výkřikem techniky a vlastně mě to štvalo míň, než jsem čekal. Působí fakt solidně, cvaknutí je uspokojivý a velmi solidní, šroubky a zpracování je celkem bez kompromisů.. byť je to všechno takový nepřátelsky ostrý. Vtipný bylo když jsem ho poprvé sundaval, jako že mi vystřelí stěžejka sem zvyklej, ale že mi vystřelí kus stěžejky, pérko a další kus stěžejky, to sem nečekal:) Úprava dýlky je zábavná.. nejdřív si člověk zanadává, když pochopí systém, je to vlastně docela hezký, si s tim pohrát, nakombinovat si ty různý články, dávat bacha jak je přesně klást.. vlastně dobrý. A velmi oceňuju hned dva torxy v balení. Co mě nejvíc nemile překvapilo, že jsem neznámo kde ztratil dva šroubky, prostě se vyšroubovaly. Neutahoval jsem to na krev, tak normálně, ale vzhledem k tomu, že už jich pár chybělo, asi nejsem první. No a tim se dostávám k tomu, proč to sem vůbec píšu - ptal jsem se Isabelly (už ne Damasková, ale Morellová:)) jak moc maj ty šroubky jako náhradní díl - a maj, za 18 EUR s poštou pošlou 6 kousků. Tak kdyby to jako někoho zajímalo. Edited December 21, 2021 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOCKOPEES Posted August 13 Report Share Posted August 13 Ahoj, ten tah je koupit přes nějakého českého dodavatele? 700E bez dph je dost mazec, můžete mi někdo nafotit jak vypadá na ruce? Ty fotky na netu nejsou nic moc. Díky K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts