Emiliano Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 40 minutami, Diablo1st napsal: Vieš mi prosím poslať link na takú sponu? SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 To si myslim, že je bez šance.. i pokud by člověk fakt chtěl nahradit tu tvrzenou motýlovku něčim jinym. Ale rád se nechám překvapit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 No tak to jo. Já nevěděl, že se jedná o motýlkovou sponu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Skúsim sponu večer odmerať, možno sa bude dať použiť spona z iných hodiniek, ale moc tomu nedávam. Kua sere ma to o to viac, že ten Damasko ťah je fakt parádny. Takto mi len zaberá miesto v šuflíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 A že nejde spraviť mikroregulácia na Damasko ťah Nechápem prečo niečo takéto nespraví aj Damasko. Týmto by som rád poďakoval @actionman1 za dodanie spony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jenomže přesně tohle damasko nechtělo. Tam jde o to, že ten jejich náramek vypadá, jakoby žádnou sponu neměl. Šlo jim v prvé řadě o estetiku, kdy utrpěla praktičnost, protože ne každý vystačí s kombinací delších a kratších dílků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Presne ako vravíš, praktičnosť ustúpila estetika, čo je úplne zle. Darmo mi je ťah, ktorý je esteticky najsamlepší, ak ho nemôžem vôbec nosiť a môžem ho mať akurát na poličke Ešte keby dávali na výber, resp. mali aj svoju sponu, ktorá by sa dala u nich kúpiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 A opravdu by to nešlo vyladit? Osobně mám u nových hodinek často problém s prvotním nastavení délky náramku. Ale Damaska mi sedly dobře. Možná by pomohlo posunout tu "sponu" blíž k šestce nebo dvanáctce. Zdá se to jako blbost, protože rozměr tím zůstane stejný, ale třeba pak bude náramek líp kopírovat tvar ruky a ty budeš mít pocit většího komfortu. S těmi dílky se díky velkým šroubkům dobře manipuluje. Tak si můžeš pohrát. Odeber z jedné strany jeden dílek a přidej ho na stranu druhou. Takhle můžeš experimentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @siwiVojto, s nastavením ťahu na aktuálne podmienky (priemer a tvar ruky) nie je vôbec problém, bohužiaľ problém je, že cez deň sa mi mení ruka a potom mi je ťah tesný alebo naopak padá. Vidím to u Warda. Ráno si nastavím ťah na 0. Prídem do práce už uberám na -1. Po obede vraciam naspäť na 0 a večer dávam na +1. Ako viem toto spraviť u Damaska? Jedine, že by som nosil sáčik s dielikmi a šrobovák stále so sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 2 hodinami, Diablo1st napsal: @siwi...Jedine, že by som nosil sáčik s dielikmi a šrobovák stále so sebou No jo, asi nosíš hodinky víc natěsno než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 To je ťažko povedať, možno ti len ruka tak nepracuje ako mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 To je možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Na to, že to je najlacnejšia spona, vôbec to nevyzerá zle. Ale lepšie by tam asi pasoval pieskovaná spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 5 hodinami, Diablo1st napsal: Na to, že to je najlacnejšia spona, vôbec to nevyzerá zle. Ale lepšie by tam asi pasoval pieskovaná spona. Tyjo, dobřes to vymyslel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 5 minutami, Radik napsal: Tyjo, dobřes to vymyslel! Ďakujem A pritom to chcelo len sponu a 2ks 20mm tyčiek. Pre mňa má táto spona samé pozitíva: Má to základnú mikroreguláciu, t.z. môžem ich nosiť na ťahu úplne bez problémov Rozopínanie nie je také ťažké ako pri origo spone Je pravda, že to odtieňovo nesedí, ale estetika je v tomto prípade druhoradá. Hlavne, že môžem bez problémov nosiť DA34 na ťahu. Skúsim zohnať pieskovanú 20mm sponu zo strapcode, tá by podľa pasovala lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Tohle se mi nelíbí, ztratilo to tu parádu neviditelné spony. Když jsem ho měl, na DK10, tak jsem na něm právě tuhle fíčuru měl rád. Ta levná spona vypadá na tom vymazleném náramku skutečně levně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Pravdu máš, ale aspoň ten ťah môžem nosiť. Ja proste tú mikroreguláciu potrebujem, inak je ťah nepohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Souhlas, naramky bez jakykoli regulace, byt pitomou dirkou, jsou proste zlo. A to s tou estetikou zrovna u Damaska je dobra sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Není. Estetické cítění má každý soudruh jiné a ty na něj nemáš patent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 No dobre, tak teda je pro Konrada estetika na prvnim miste, respektive dulezitejsi, nez funkcnost. Cafra kdyby to tak prezentoval od zacatku..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se