Radik Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 No? Proč? Ne, že by se mně teda nelíbil, ale nedávno jsem vyhrabal starý fotky DA34 na řemenu s origo červenym prošitím a... Asi bych to tu neměl říkat, ale celkem jsem měl choutky vrátit se k němu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Radik: to chapu, nekomu remen a nekomu tah. Ja bych stale volil tah a nemam zadny problem po 1,5 roce. A remen?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Mně řemeny na hodinkách celkem nic moc neříkají. Proto jsem bral rovnou na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 A ja bych volil dvoje hodinky - jedny na remenu a druhy na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 A ja bych volil dvoje hodinky - jedny na remenu a druhy na tahu Jo, tak panacek jde na to od lesa!!! Dostal jsi me na lopatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Proč myslíš?Třeba proto, že nejde rozepnout? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Třeba proto, že nejde rozepnout? :-)A Afri, zkousel jsi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 A Afri, zkousel jsi to? Nezkoušel, ale z toho co čtu, tak rozepínání je jeden velký stresík. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 African: no, slo by to mozna udelat lepe na ferovku, ale zadny drama to neni. Chce to jen cvik, uz to ani nevmnimam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Lehké rozepínání tahu, aniž by jsi hodinky v různých situacích ztratil je základ dobré hodinařiny. Aspoň u mě, když přijdu domů na šrot nebo když mi ve stanu dochází síly a hodinek se chci lehce z opuchlé pazoury zbavit, je to základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Afri: to bezesporu a souhlasim a ver mi, ze i s xy promileme nemam problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Afri: to bezesporu a souhlasim a ver mi, ze i s xy promileme nemam problem.Ale vcelku dost lidí s tímto tahem ano a už je i návod na světě jak ho rozepínat, tak jak to celé mám chápat? Samozřejmě není nad osobní zkušenost, souhlasím :-) Jinak ten tah se mi vizuálně velmi líbí, to zase jako jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 No, způsob rozepínání tahu není zrovna ortodoxní. Tlačítka jsou tlačítka. Ale když to dostaneš do ruky, zvládneš to i pokud jsi společensky unaven Prostě na to šli jinak, což já osobně beru jako klad. Jako průser bych ten tah rozhodně neoznačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 African: kolik lidi tady ma ten tah? Odpovim Ti par. Navod jsem nepotreboval, staci si najit svuj drif na to. I kdyz Vojta to vyzistil ofiko, coz priznavam, na to bych asi neprisel. Hlavne nechapu proc obyc tah na obyc hodinkach vzrusuje tolik lidi .Stale resi cenu, jestli jde rozepnout atd.Ty jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Mě stačí vědět jedno, rozepnou ho bez problémů vaše drahé ženy? Protože já se tak kolikrát cítím, život je cvrkot že si ani nehty nestíhám stříhat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 To já nevím. Ještě nenastala situace, kdy by mi žena musela sundávat hodinky Ale protože je to žena do nepohody, řekl bych, že by to zvládla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) To nevim, jestli to dokazou ale muzu to vyzkouset Na druhou stranku veci, pokud to nesvedou, tak si muzes byt jist, ze Ti je nesundaji lehke devy hostinske v zapadlem horskem udoli. Pri Tvem vystupu na horsky vrchol priteli . Ze? Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 My tady hlavně mluvíme o prkotině. Jen si představte, kolik lidí ve vašem okolí se vám diví, že nosíte hodinky. Proč, když jsou mobily? A když už to někdo pochopí, ptá se, proč nosíme mechaniku, když quartz je přece mnohem přesnější? A stejně je to s tímhle tahem. Nikdo z nás ho nenosí proto, že by musel, ale proto, že chce. A o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 To nevim, jestli to dokazou ale muzu to vyzkouset Na druhou stranku veci, pokud to nesvedou, tak si muzes byt jist, ze Ti je nesundaji lehke devy hostinske v zapadlem horskem udoli. Pri Tvem vystupu na horsky vrchol priteli . Ze? To je pravda :-) Také věřím že všechno špatné může být i k něčemu dobré... Někde bych si ho chtěl omakat, docela mě ten tah zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ja bych nerekl, ze tah nejde rozepnout, ale ze je na to potreba najit spravnej grif. Zapnutej na ruce vypada dokonale celistvy, neprerusuje ho zadna spona, ale to ma za nasledek, ze clovek hned nevi za co to vzit. Jako za boky? Podebrat? Musi SI na to prijit. Ve srovnani s rozepinanim spony u LHC je deckovej tah jeste parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se