martar Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Odesláno Jardo, doufám, že výstup z té studie nebude podkladem pro nějaké euronormy pro pěší a cyklistické výlety?
Lamiczka Odesláno 25. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Ještě jednou díky všem za vyplnění, snad vás to motivuje někam vyrazit Sibiř vyrazí na výlet aspoň autem, ať si neošoupe zlatý crocsy Jinak dnes je tuším Nedvědická padesátka, kdyby se někomu chtělo a měl to kousek...http://www.kct.cz/akcekct/data/20150425-za-krasami-okoli-ned-propozice-8472-60954900.pdf Odesláno Jardo, doufám, že výstup z té studie nebude podkladem pro nějaké euronormy pro pěší a cyklistické výlety? Jasně, chystáme se na předložení nové směrnice v radě EU pro nastavení norem na minimální počet kroků na jednom výletě za účelem boje s obezitou a obecného zlepšení zdravotního stavu evropské populace a tím docílení snížení výdajů na zdravotnictví. Všichni proto budete povinně očipovaní (GPS lokátor s krokoměrem) a budete sledováni. Jako bonus dostanete přístup do nové aplikace, kde se budete moct sami dívat na vlastní výsledky. Celý to má stát jen 40mld ? a povinný to bude do konce roku 2016. Občan si bude moct zvolit, jestli bude chtít implantovat čip do pozadí nebo popředí...
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 ja sem zjistil, ze jsem turista-hovado, pac sem sice chtel aspon zpatecni cestu na letiste absolvovat verejnou lodni dopravou, ale kdyz sem zistil, ze neumim cist lodni rad, nevim, kde koupit listky a videl ty plny lode, tak sem si na zitra objednal zas private water taxi. ale celkem dost sem toho po benatkach nachodil, nicmene tvuj dotaznik je asi zameren na jinou turistiku.
African Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Myslím, že dotazník poskytne zajímavé informace nějákému výrobci mobilních aplikací, nebo Lamiczko? Již dnes nějáké zajímavé pro turisty existují, tak proč ne ja sem zjistil, ze jsem turista-hovado, pac sem sice chtel aspon zpatecni cestu na letiste absolvovat verejnou lodni dopravou, ale kdyz sem zistil, ze neumim cist lodni rad, nevim, kde koupit listky a videl ty plny lode, tak sem si na zitra objednal zas private water taxi. ale celkem dost sem toho po benatkach nachodil, nicmene tvuj dotaznik je asi zameren na jinou turistiku.
Lamiczka Odesláno 25. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 ja sem zjistil, ze jsem turista-hovado, pac sem sice chtel aspon zpatecni cestu na letiste absolvovat verejnou lodni dopravou, ale kdyz sem zistil, ze neumim cist lodni rad, nevim, kde koupit listky a videl ty plny lode, tak sem si na zitra objednal zas private water taxi. ale celkem dost sem toho po benatkach nachodil, nicmene tvuj dotaznik je asi zameren na jinou turistiku. jestli myslíš tu sexuální, tak na tu ne.... Afri to trefil, není to komerční nápad, spíš komunitní záležitost a appka pro známé. Kamarád toho má na triku už víc, např návykovač - http://www.navykovac.cz/
warann Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Afri to trefil, není to komerční nápad, spíš komunitní záležitost a appka pro známé. Kamarád toho má na triku už víc, např návykovač - http://www.navykovac.cz/Rád jsem posloužil, ale pokud je to pro nějakou aplikaci, tak Vám asi moje údaje moc nemůžou
Lobber Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Mas to tam zateckovano, odfajfkovano :0)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se