T1000 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Je mi potěšením založit toto vlákno. Jako kupujícího jej mohu jen doporučit. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Vse v nejlepsim poradku. Rychla domluva i samotna realizace transakce. Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Velmi příjemný kupující, věcná komunikace, rychlá platba, zpětná vazba po doručení. Bude mi ctí si to někdy v budoucnu zopakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Rychlá domluva rychlá platba A příjemné jednání za me určitě doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Rychlá a bezproblémová domluva, prostě radost obchodovat. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Bezproblémový obchod, rychlá platba, vše v naprostém pořádku. Určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Po dlouhé době jsem opět pouštěl něco ze své sbírky a jsem rád, že zrovna Mírovi. U něj se budou mít vintage Seiko opravdu fajn. Ale abych to shrnul: férová, rychlé domluva i platba, prostě tak, jak si to představuju. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Bylo mi potěšením obchodovat s Mírou a těším se na další obchod. Míro, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se