Peter_See Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Té červené se právě taky bojím. Reálné fotky z různých úhlu jsou třeba tady https://www.ebay.com.au/itm/SKX007-Flat-Ceramic-Bezel-Insert-SKX-Pepsi-/183801745116 (watchandstyle.net). Podle mě se jedná o stejný výrobek jako z Long Island Watch, jen bez lumi. Někde v recenzích jsem četl, že ta červená přechází za určitých světelných podmínek až do hnědé. Ach jo. Kdyby se spíše podobala té červené z originální hliníkové vložky lunety, tak je to TOP! Bohužel, jak píšeš, ty pěkný PEPSI vložky jak z DLW, tak z L.C.B.I. jsou vyprodaný. No ta červená tady nevypadá opravdu tak super. :-/ Ty stránky monsterwatches vypadají dobře. Japan verze za tyhle peníze z EU a ještě ti namontují safír. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) V 18. 4. 2020 v 23:18, dlubix napsal: Kluci, dají se ještě někde koupit nový skx sedmičky nebo devítky? Dobrý den, jedny mám , sedmičky kupované na Chronoshopu 3/2019, více po telefonu. Petu Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem Petu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 40 minutami, Petu napsal: Dobrý den, jedny mám , sedmičky kupované na Chronoshopu 3/2019, více po telefonu. Petu Děkuji, poslal jsem SZ s mým číslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Před hodinou, Petu napsal: Dobrý den, jedny mám , sedmičky kupované na Chronoshopu 3/2019, více po telefonu. Petu Po jakym telefonu? Tady není prodejní sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 V 19. 4. 2020 v 14:39, Martin.R napsal: Tak tohle je dobrej tip. Sem mě nanapadlo kouknout. Díky za něj! Koukal jsem na ten odkaz a je to fakt hodně zajímavá nabídka. Nejvíc mě překvapila možnost si při nákupu zvolit výměnu hardlexu za jeden ze tří nabízených safírů. Připlatit si 27,50 Eur za safír je no brainer. A výborný je, jak tam píše, že u všech hodinek, co prodává, předělává minutový kroužek tak, aby seděl na dvanáctce (to už skoro zavání fejkem ). Moc jsem nepochopil, o čem přesně píše ohledně vložky lunety, ale to bude možná tím, že na mých 007J s tím žádnej problém nemám, tak nevím, o co jde. Ale chapter ring mám "poctivě" šejdrem. Safír mám na těch mých taky (flat s modrým AR od Tondaka) a teď je nosím asi půl roku v kuse na prezidentovi, kterýho mám teda taky asi deset let a každý rok jej nosívám delší dobu než předchozí rok. Jinak ho kombinuji s povařenou gumou, meshem (kterej mi ale párá svetry...) a s asi 20-30 NATO strapy. Odkaz si preventivně uložím, kdyby se mi něco stalo s těma mojema, tak ať vím, kde koupit nové. A se safírem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 No jo, tyhle hodinky jsou fakt "kočky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 V 24. 4. 2020 v 12:01, pebe napsal: Po jakym telefonu? Tady není prodejní sekce Omlouvám se. Záměna - chtěl jsem e-mailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) Nebejt ted kazdodeniho stipani dreva, prace na aute a doma nejaky drobnosti s priklepem, tak je nesundam z ruky! Mozna by to vydrzely, ale strojku by se to asi dvakrat nelibilo, nebo je ma nekdo jako pracovni hodinky?? Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Dopřál jsem jim tah s plnýma koncovkama, ke sponě se nezúžuje jako originál oyster. Nošení je teď pohodlnější. Ochrana korunky už netlačí do zápěstí a hodinky působí bytelněji. A to mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Kolegovia nikdo sa ich nechce zbaviť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 kup rovno nove a neries, aj tak ich mame vsetci po sulfikoch a kto by uz predaval take super hodinky :-) resp. bral by som ich rovno od niekoho, kto vymeni strojcek za ten NH alebo 4R a pridal zafir...a mas vybavene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Dej si poptávku do Koupím. Takto jsem je sehnal já. Doporučí někdo nějakou gumu na SKX? Oranžová / červená ideální. Nechci kupovat za 1700 craft. Přijde mě to drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 kup rovno nove a neries, aj tak ich mame vsetci po sulfikoch a kto by uz predaval take super hodinky :-) resp. bral by som ich rovno od niekoho, kto vymeni strojcek za ten NH alebo 4R a pridal zafir...a mas vybavene.Už som nad tím uvažoval - len zo zahranicia nemám nič overené. Minule tu niekdo písal o skywatches, môžem dôverovať ? No predpokladám že si je potrebné pripočítať clo a daň ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Bez obav. Jasne, ze dph 20% zacvakas a poplatok spedicke za preclenie. Rataj tak 25 eur, s tym, ze ti kurier donesie hodinky domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axel07 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) před 18 hodinami, Vladino125 napsal: Už som nad tím uvažoval - len zo zahranicia nemám nič overené. Minule tu niekdo písal o skywatches, môžem dôverovať ? No predpokladám že si je potrebné pripočítať clo a daň ? ...alebo creationwatches. Ak si to neposles DHL, ale normalnou postou, tak je sanca, ze sa vyhnes precleniu. A ak ta preclia, tak to vypalne (ako ta sluzba, ze colne konanie vyriesia za teba) ma posta daleko mensie ako DHL. Inak, videl niekto tie Islandery co vytvoril Mark z Long Island Watch ako reakciu na skoncenie vyroby SKX? Vyzera to zaujimavo, ale nikto v okoli zatial nic... https://www.longislandwatch.com/Islander_Watches_s/2006.htm https://www.youtube.com/watch?v=qsCpvbw9L4U Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem axel07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Právě mi dorazily zde koupené devítky. Chtěl jsem vyzkoušet, abych měl srovnání, ale asi zůstanou doma 007. Hodinky za pár korun a jak mi motají hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 ...alebo creationwatches. Ak si to neposles DHL, ale normalnou postou, tak je sanca, ze sa vyhnes precleniu. A ak ta preclia, tak to vypalne (ako ta sluzba, ze colne konanie vyriesia za teba) ma posta daleko mensie ako DHL. Inak, videl niekto tie Islandery co vytvoril Mark z Long Island Watch ako reakciu na skoncenie vyroby SKX? Vyzera to zaujimavo, ale nikto v okoli zatial nic... https://www.longislandwatch.com/Islander_Watches_s/2006.htm Ďakujem pekne za info. Skúsim ešte tu niekde vyhrabať a ak sa nepodarí objednam nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Jak myjete své hodinky vy ? Já mýdlo a kartáček a šup pod vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Ja takhle meju gecka, na ostatni vlhcene ubrousky a mikrovlaknovy hadrik na bryle. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se