01axel01 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 2 hodinami, Pivas napsal: Pořád jsem nějak nechápal co na těch SKX všichni vidí,chtěl jsem něco na léto,tak skx11 mi přišlo jako dobrá volba. Mám je dva dny a nosí se fakt dobře . Teď mám jen problém,ze bych k nim klidně vzal 009 a nikde nejsou. Bohužel v ČR se budou shánět težce, ale třeba na creationwatches za 254e. Za mě mají SKX vnitřní kouzlo a stejně jako u speedu, cítím, že v jednoduchosti je krása :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Vím, že mám tenkou ruku (necelých 17 cm), ale to je každá ta seiko guma takhle dlouhá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Ještě foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To víš, je to dělané na neopren, ale dá se to oříznout podél pětikoruny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Já včera nasadil Belhamel a na mojí óbr ruku sedí dokonale. Ale nesmím přibrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To víš, je to dělané na neopren, ale dá se to oříznout podél pětikoruny.V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Minulý týden dorazila Crafterblue guma v námořnické modré, typ CB10. A je boží. Sice dražší (z UK stále bez dph a cla), ale udělal jsem si radost. Barva krásně ladí. Původně jsem chtěl červenou gumu, ale ta by se mi asi rychle okoukala, tak jsem našel dvoubarevnou, ale to je taková divočina, takže jsem nakonec vybral klasickou a elegantní modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 před 3 hodinami, Peter_See napsal: Minulý týden dorazila Crafterblue guma v námořnické modré, typ CB10. A je boží. Sice dražší (z UK stále bez dph a cla), ale udělal jsem si radost. Barva krásně ladí. Původně jsem chtěl červenou gumu, ale ta by se mi asi rychle okoukala, tak jsem našel dvoubarevnou, ale to je taková divočina, takže jsem nakonec vybral klasickou a elegantní modrou. Musím říct, že modrá té pepsi sluší. Fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Dnes vyzvednuto, ale rovnou mi bylo sdeleno, ze budu obdarovan jinymi hodinkami, takze mozna pujdou zase o dum dal.... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. května 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 12 minutami, Pepino777 napsal: Dnes vyzvednuto, ale rovnou mi bylo sdeleno, ze budu obdarovan jinymi hodinkami, takze mozna pujdou zase o dum dal.... Sent from my iPhone using Tapatalk škoda, budeš ich lutovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Myslis ze je nemam prodavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Nic mi do toho není, ale jestli ti nehrozí vězení pro dlužníky, nechej je doma. Je to designově dotažené, nemá to chybu. Nic nechybí a nic nepřebývá, žádná designerská schválnost to nekazí. Takhle mají vypadat pepsiny. (Osobně tedy nesnáším ručky se šipkama, ale na to nehleď) A nakonec, vypadají že jsou ve skvělé kondici, to prodáš vždycky. Však si udělej test, schovej je do šuplíku a mysli si, že je nemáš, poslals je do světa. A uvidíš, jestli ti nezačnou chybět ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Mas pravdu ze zrovna skx se asi prodaji vzdycky a neni kam spechat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Technicky dotaz. Resili jsme se znamymi takovou drobnost a to, kolik kliku ma origo luneta na skx? Pac nekdo rikal ze na nich ma 120 a nekdo zs ze jen 60. Delaly se dve verze, nebo luneta se 60 je proste jen vymenena?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 11 minutami, Pepino777 napsal: Technicky dotaz. Resili jsme se znamymi takovou drobnost a to, kolik kliku ma origo luneta na skx? Pac nekdo rikal ze na nich ma 120 a nekdo zs ze jen 60. Delaly se dve verze, nebo luneta se 60 je proste jen vymenena? Sent from my iPhone using Tapatalk origo 120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Stačí když se ulomí jedno "pérko" pod lunetou a hned má 60 kliků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 7. 5. 2020 v 19:54, pebe napsal: Stačí když se ulomí jedno "pérko" pod lunetou a hned má 60 kliků Já to mám "custom". Sice je tam 120 kliků, ale má to tendenci skákat rovnou po dvou :-) Hlavně když se bod blíží ke dvanáctce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Já tyhle hodinky nosím v podstatě furt, krom broušení vibrační bruskou a ježdění na kole (na to si beru quartzky)s nimi dělám vše...Meju je ve sprše a luneta chodí bez problému i přesto že jsou často v prašném prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 (upraveno) V 1. 5. 2020 v 6:49, Pivas napsal: Pořád jsem nějak nechápal co na těch SKX všichni vidí,chtěl jsem něco na léto,tak skx11 mi přišlo jako dobrá volba. Mám je dva dny a nosí se fakt dobře . Teď mám jen problém,ze bych k nim klidně vzal 009 a nikde nejsou. Jak psal 01axel01 creationwatches nebo na skywatches za 241eur za K a za J o 5eur víc. Jinak píšu až teď protože vlákno prolízám po nějaké době a Pivas se mě ptal na přes SZ na SKX011. Snad to tedy nevadí. Upraveno 15. května 2020 uživatelem suprzajic překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se