filltos Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Ahoj, jak promazáváte lunetu, aby chodila pěkně? Zdá se mě, že jde hodně z tuha. Ale je pravda, že třeba to je normální a jen mě to přijde, nemám více lunetových kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Dělával jsem to, že jsem kápnul silikonový olej mezi lunetu a tělo hodinek, protočil párkrát lunetu a otřel hodinky ubrouskem. Vždy to na chvíli pomohlo a já měl dobrý pocit, že těsnění lunety je něčím ošetřené. Pokud ti jde luneta opravdu hodně těžce, tak je možné, že jí měl někdo sundanou a při nasazování se to těsnění prostě skříplo. Upraveno 21. července 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Dělával jsem to, že jsem kápnul silikonový olej mezi lunetu a tělo hodinek, protočil párkrát lunetu a otřel hodinky ubrouskem. Vždy to na chvíli pomohlo a já měl dobrý pocit, že těsnění lunety je něčím ošetřené. Pokud ti jde luneta opravdu hodně těžce, tak je možné, že jí měl někdo sundanou a při nasazování se to těsnění prostě skříplo. Alebo to tam môže byt doslova zanesene nečistotami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 To je také jedna z možností, já osobně bych zkusil kápnout olej, když by nepomohlo, tak rozlousknout a vyčistit, případně vyměnit těsnění když bude poškozené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jubilee je jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jubilee bych taky potřeboval, ale u nás si nikde k dostání není a v prodejní sekci taky ne. Fotka ale super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Na fóru jich je dost, akorát každý kreckuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Objednaj z netu a máš ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 20 hodinami, Akam napsal: Na fóru jich je dost, akorát každý kreckuje everyone cracks or hamsterizes ? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Doprial som si novú vložku lunety aj lunetu myslím že sa to k sebe hodí s ciferníkmi skx171. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Foto z pátku, ale jinak na ruce celý týden. Dokonce mi je snad asi poprvé někdo pochválil (kamaráda syn, 4 roky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 (upraveno) A nechvalil spis to razitko na ruce? Teda ty zbytky razitka. Tohle se totiz detem obecne libi. To nechci kazit ten uzasnej dojem, kdyz si alespon maly dite vsimne neceho barevnyho na ruce, hodinky to jsou dobry, to vime, ale jeatli preci jenom... Upraveno 26. července 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Urcite hodinky, dali jsme k tomu i rec, dostal vyklad o pristrojovem potapeni a bral si je i do ruky, takze pak byly cely zapatlany od cokolady - zrejme pomsta za tu prednasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Tak to je jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Dnes 20.00h nova cinema "vše je ztraceno" v hlavní roli SKX009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se