špelda66 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 5 minutami, kofolik napsal: mno plánuju je prodat... takže by mne spíš zajímalo, jestli takovýhle čas může někoho odradit. jsem druhý majitel, nevím, jestli je servisoval ten první, ale za mne se to nestalo. nosil jsem je víkendově. aha ..., popiš ty hodinky ještě více pro případné zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofolik Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 SKX013, 38mm, mid size bratr SKX007, rok vyroby 2017, nezazily zadny otres, sok nebo problem, pouze vikendove noseni na vylety, mam je v dobrem stavu. nemam pro ne vyuziti. jen jsem si to zmeril a zamyslel se nad tim, jestli to v tehle kategorii standart nebo uz moc.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Chtěl jsem u japonské verze skx vyměnit gumu za tah a vyskytl se problém se stěžejkami. Nejdou mi sundat, není je za co chytit, nemají žádnou hranu, jsou hladké. Řešil to zde někdo, jakým způsobem je sundat? Když jsem měl K verzi, tak takový problém neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 54 minutami, moco napsal: Chtěl jsem u japonské verze skx vyměnit gumu za tah a vyskytl se problém se stěžejkami. Nejdou mi sundat, není je za co chytit, nemají žádnou hranu, jsou hladké. Řešil to zde někdo, jakým způsobem je sundat? Když jsem měl K verzi, tak takový problém neměli. Některé stěžejky nemají hrany. Ale ten horní váleček by měl jít trochu posouvat ze strany na stranu. Tak to zkus zachytit vystěžejkovačem co nejblíž pouzdru a určitě to půjde sundat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 V 27. 6. 2021 v 12:25, ABCDE napsal: Některé stěžejky nemají hrany. Ale ten horní váleček by měl jít trochu posouvat ze strany na stranu. Tak to zkus zachytit vystěžejkovačem co nejblíž pouzdru a určitě to půjde sundat Tak se to nakonec povedlo, chtělo to více šikovnosti a pevné nervy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erikbrtn Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Ahojte pani, Idem si pre radu. Menil som na svojich skx009k2 remienok. Teraz som tam daval naspat Jubilee, no neviem ci sa pri manipulacii neroztiahol. Original sa mi zda ze tam bol ten remienok napevno a tie nozicky vyznacene na obrazku sa nehybali, teraz sa mi tam tie nozicky hybu zo strany na stranu a neviem ako to bolo z vyroby. Ma niekto skx009k2 jubilee od vyroby a vie mi povedat ci sa remienok a nozicky v kruzkoch maju hybat alebo su tam pritlacene napevno a nehybu sa? Dakujem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 To isté sa mi stalo. Po nahodení jubile voľné a väčšie medzery zhora . Určite sa mi nemohli roztiahnuť, ale už to nie je ako keď boli od výroby. Nechápem. Stistnut ich niečím asi nebude to najlepšie riešenie. Ako to máte vyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erikbrtn Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Takze tiez myslis ze ten remienok ma byt na pevno a nehybat sa? Lutujem ze som dal vobec ten jubilee dole, chcel by som aby to bolo ako original, mozno skusim tie nozicky trosku ohnut aby tam boli mensie medzery.. neviem Alebo este skusit zohnat tie koncove diely originalne, no to sa mi zatial nepodarilo a neviem vobec kde, nemate tip niekto? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Určite sa nehýbu. Na svojich 007 som mal nato a keď som nahodil zase jubile tak je to už voľné. Mám aj 009 kde som ešte jubile nezhadzoval a tam je to na pevno bez vôle. Asi sa pri manipulácii tie endlinky roztiahli. Nikto to neriešil ako to dať na pevno?Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Je to jen kus plechu, tak se časem roztáhne, opatrně (bacha na poškrábání) bych to přihnul dle potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 taky záleží na průměru stěžejky, pak trochu přihnout koncovky a sedí krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 SKX sa dostali na ruku po dlhšie dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 #skx007 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.S. Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Konečně jsem si po letech k původní gumě, kterou jsem téměř nepoužíval, a několika Nato páskům, pořídil tah. Neumím to tak nafotit, ale spokojenost. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Chalani, nepovaluje sa niekomu doma nepotrebne nove puzdro a zafir na SKX007? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se