Viktor Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Na podzim Rolex začne prodávat nový model Milgauss. Zvětšený oyster pouzdro na průměr 40 mm, verze s černým ciferníkem má safírový sklíčko se zeleným odstínem, "blesková" vteřinovka. Na obrázkách vypadají skvěle, očekávaná cena 5,900 USD. Asi prodám všechny hodinky a zapíšu se u Bechyně do pořadníku . Milgauss = tisíc Gaussů, ochrana proti magnetickýmu poli, původní model z roku 1957 byl určený pro inženýry pracující v provozech se silnými magnetickými poli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Toto sa mi k Rolex nehodi. Je to taky IWC Ingenieur style,ale IWC sa mi pači viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Už slušnú chvíľu pozerám na tie čierne a nedokážem pochopiť, čo je na nich také úžasné.Ale niečo tam musí byť, lebo už zase na ne čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Toto sa mi k Rolex nehodi. Je to taky IWC Ingenieur style,ale IWC sa mi pači viac. Náhodou super, aspoň krůček od klasických "nadčasových" modelů - jen dál tím směrem, Rolexi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Náhodou super, aspoň krůček od klasických "nadčasových" modelů - jen dál tím směrem, Rolexi ! Su vazne super....este doplnim Viktorov prispevok o treti model - cierny cifernik s "klasickym" sklickom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Vyzerajú tiež dobre, ale už im chýba to "tajomno" zeleného sklíčka.Bude to chcieť vidieť na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Moc hezké, prostě jiný, nový, modernejší směr Rolexu. Jen mi tam chybí a to moc, datumovka na trojce, dokážu si ji tam živě představit:) Pro hlupáka, co to vůbec znämená "Milgauss"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Moc hezké, prostě jiný, nový, modernejší směr Rolexu. Jen mi tam chybí a to moc, datumovka na trojce, dokážu si ji tam živě představit:) Pro hlupáka, co to vůbec znämená "Milgauss"? Pro hlupáka je to v prvním příspěvku dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 A takhle vypadali ty původní od pana továrníka:)...ale nevim jaký rok to je...tak 70.-80. léta tipuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 tak s tou sekundovkou to riadne posrali respektive okopirovali ju od swatchiek - swatch kinetik maju presne taku istu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 tak s tou sekundovkou to riadne posrali respektive okopirovali ju od swatchiek - swatch kinetik maju presne taku istu Blekoto, blekoto, zase vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 kráásný rolexy - pro vídeňský čističe elektrických sítí jako ušitý . Ale fakt se mi líbí, to pouzdro je podobný, ne-li stejný jako moje milášci tudor ranger, takže bych udělal výjimku a k té korunce se protentokrát snížil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 (upraveno) viktore no neviem neviem Upraveno 23. srpna 2007 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 viktore no neviem neviem Ze kterého roku jsou ty "swočky" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 (upraveno) Ze kterého roku jsou ty "swočky" ? Čtu na nich copyright z r. 97, takže starší asi těžko. Hádám, že Blekota dál pálí zády k terči Edit: hádal jsem správně, např. Milgaussy vyráběné v letech 58 až 60 jsou k vidění zde: http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=16248 Upraveno 23. srpna 2007 uživatelem chose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaM Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Na podzim Rolex začne prodávat nový model Milgauss. Zvětšený oyster pouzdro na průměr 40 mm, verze s černým ciferníkem má safírový sklíčko se zeleným odstínem, "blesková" vteřinovka. Na obrázkách vypadají skvěle, očekávaná cena 5,900 USD. Asi prodám všechny hodinky a zapíšu se u Bechyně do pořadníku . Milgauss = tisíc Gaussů, ochrana proti magnetickýmu poli, původní model z roku 1957 byl určený pro inženýry pracující v provozech se silnými magnetickými poli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 kráásný rolexy - pro vídeňský čističe elektrických sítí jako ušitý . Ale fakt se mi líbí, to pouzdro je podobný, ne-li stejný jako moje milášci tudor ranger, takže bych udělal výjimku a k té korunce se protentokrát snížil. Jeje, kdopak se nám to vrátil se svými originálními poznámkami? Nesliboval jsi, že tu končíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 (upraveno) Ty Swatchky, autoquarz, s tou křivou vteřinovkou mám doma, na cifru mají napsáno 1997 a myslím, že je to i rok jejich původu. Ta ručička je podle mne humus, i na Swatchkách i na Roládách. Odmysleno o ní, Ty Rol. se zeleným sklem, jsou to nejhezčí co tato, jistě kvalitní firma, dělá. Upraveno 25. srpna 2007 uživatelem J.F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Cista nadhera, vterinovka pomerne provokativni k Rolexkam v teto cene a urceni, take ji chapu jako pokracovani tradice z prvniho modelu z 60tych let. Ackoliv na mne jistym zpusobem pusobi "rusive" k jinak prekrasnemu ciferniku i pouzdru, tak zase na druhou stranu by s rovnou tento model byl podstatne konzervativnejsi a asi i mene zajimavy. Takze secteno a podtrzeno - navrhar asi vedel, proc tam umisti "blekovku" misto rovne, dle meho prave to spojeni ciste elegance a stylu s vybranymi barvami a provokace bleskem dava temto hodinkam jeste vetsi "smrnc" a exklusivitu, nez kdyby ji nemely. Na druhou stranu - v cenovce +- 6000 dolaru se jiz da vybrat pomerne dost nadhernych strojku, nicmene Milgauss v cernem ciferniku by byl rozhodne jeden z favoritu, pokud bych mel na ne prebytecnou hotovost, zatimco jinak obecne Rolexky zas tak moc nemusim. Kdo od koho okopirova bleskovou vterinovku v ramci Rolex a Swatch je asi dost jasne, uz jen podle data vzniku modelu s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 Prosím zkušené o radu: proč je na hodinkách uvedeno perpetual, když nemají datumovku? Myslel jsem, že perpetual znamená, že hodinky mají věčný kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se