safi Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Je to k neuvereni, ale letos v prosinci to bude presne deset let od me registrace na foru. Az mi to prijde neuveritelne....
Radimk Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Ani mi nehovoř... jsem tu o 14 dnů dýl..
Fajkus Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Gratuluji, to je tedy přibližná sedmina průměrného věku. Ale letí to co? Za pár let to bude šestina, pak pětina atd, atd. Pak po nás zůstane spousta krámů, které naše dětí někde pod cenou střelí a koupí si třeba nový telefon . Uff. Musím to jí rozdýchat.
safi Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Gratuluji, to je tedy přibližná sedmina průměrného věku. Ale letí to co? Za pár let to bude šestina, pak pětina atd, atd. Pak po nás zůstane spousta krámů, které naše dětí někde pod cenou střelí a koupí si třeba nový telefon . Uff. Musím to jí rozdýchat. Presne tak, proto jsem toto vlakno zalozil...
Fajkus Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Takže, když já tady budu zanedlouho 4 roky, tak je to vlastně teprve cca 25na mého naplánovaného života . Tak to jsem klidný. Mám sice co dohánět, ale proč nebýt optimista Třeba se na tu desetinu dopracuji také.
Valenta123 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 6,5 roku, což je dle mého plánování tak ta desetina.... brrrr...
Kid_A Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Klub gerontu.... 20.prosince 2005 to vsechno zacalo v mem pripade....
KFL Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Safi: Ale tak zase jsi tu asi 2-3 roky nebyl, ne?
kuncák7 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Skoro 5 let a hodinkově mě to přijde jak věčnost. Ty jsi tu o dost dýl- to muselo bejt tikající nadělení . Zrekapituluješ to ještě??
siwi Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Klub gerontu.... 20.prosince 2005 to vsechno zacalo v mem pripade....Tak já se hlásím za člena. 15. 3. 2006 jsem se sem poprvé nalogoval a letos v březnu jsem na podobné téma taky založil vlákno
safi Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Safi: Ale tak zase jsi tu asi 2-3 roky nebyl, ne? V podstate ne, nakup Rolad me plne uspokojil. A proto - cim drive k nim dojdete, tim vice usetrite a hlavne - budete drive a dele v pohode
safi Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Skoro 5 let a hodinkově mě to přijde jak věčnost. Ty jsi tu o dost dýl- to muselo bejt tikající nadělení . Zrekapituluješ to ještě??Zkusim to dat dohromady, ale bude to tezke :-)))
safi Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Skoro 5 let a hodinkově mě to přijde jak věčnost. Ty jsi tu o dost dýl- to muselo bejt tikající nadělení . Zrekapituluješ to ještě??Zkusim to dat dohromady, ale bude to tezke :-)))
siwi Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 V podstate ne, nakup Rolad me plne uspokojil. A proto - cim drive k nim dojdete, tim vice usetrite a hlavne - budete drive a dele v pohode Já tohle zažívám s Béčkama. Ale chodím sem pořád právě kvůli tomu pocitu, že už necítím nutkání kupovat nic dalšího a mám tak prostor se hodinkami jen tak v klidu kochat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se