Hasňa Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Rozumim, chapu. Been there, done that. Citizeny, co se samy serizuji, si stale rad obliknu, nebo jednou za cas Igeny do hospody na frajerinu. Ale drahe a mechanicke odval cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Z pohledu fotky vypadají že nemáš ruku jak medvěd takže jsou pilotkově velký a SKX na jubilee budou pohodlnější.Tahle fotka zkresluje. Ruku mam 18 a hodinky jsou cajk. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26923-bandiho-galerie/?p=1262337 Ten pocit nevyvěrá z nepohodlnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Double... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Double...Jj, v tomhle to ma u me MB a AMG dobry, je to moc dobry propojeni... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Tahle fotka zkresluje. Ruku mam 18 a hodinky jsou cajk.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26923-bandiho-galerie/?p=1262337Ten pocit nevyvěrá z nepohodlnosti.Tak to jen zkreslovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Double...Je vidět, že u mercedesu pochopili, že novější designy inženýrů jsou přešlap. Drží se "klasiky" z roku 2009 a to je dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 (upraveno) Jj, v tomhle to ma u me MB a AMG dobry, je to moc dobry propojeni... Sent from my iPhone using Tapatalk Prono neviem keby to nebolo Tunesia Upraveno 11. září 2018 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Cekal jsi ze tam bude Swiss Made? Ty saladovy Spitfiry jsou perfektni. Snad se IWC vzpamatuje a zase jednou udela poradny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Neni bila jako bila. Zalezi na svetelnych podminkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 To je vazne nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Neni bila jako bila. Zalezi na svetelnych podminkach. Hele, ja se fakt musim zeptat, protoze je hlupak se nepta. Kolik je na nich vlastne hodin? 11:57, nebo uz 00:57? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Hodinovka bezi plynule, takze je na fotce skoro pulnoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Krásné Regulátory, ty modřené ručky IWC umí. Já Top GunC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Umi! I ty hodinove cislice jsou modrene. A hlavne se mi libi, jak jsou rucky zarovnane s tou railovou stupnici. Dokonala delka. To uz dnes taky neni samozrejmost. Par prikladu, jak se to delat nema: Tady jeste jakz takz, ale perfektni uz to neni. Tady uz to taha za oci A tady uplne no-go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 A zrovna ty Nardiny se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Můžu k vám? I s entry levelem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Jste udělali s Bandim výměnu? Tak ať slouží :-). Já stále klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Tuty dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Supr. Mít na ně pazouru, tak mám asi vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Je to jen o odvaze, já mám zápěstí jak předškolačka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se