Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám iwc rád, kdysi jsem jich měl spoustu. Poslední roky ale jedou jen pilot vlnu... Kašlou na aquace, ingy, atd. Pilot řada vymazlena, ale ostatní tragédie, a já bohužel nejsem pilot :D 

Odesláno
před 23 hodinami, gas napsal:

Mám iwc rád, kdysi jsem jich měl spoustu. Poslední roky ale jedou jen pilot vlnu... Kašlou na aquace, ingy, atd. Pilot řada vymazlena, ale ostatní tragédie, a já bohužel nejsem pilot :D 

Musíš se stát starým dobrým inženýrem. :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
V 15. 8. 2022 v 10:43, Jumbo napsal:

Musíš se stát starým dobrým inženýrem. :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Přesně - jestli chceš @gasjedny Ti můžu pustit 😉 stejně je nenosím 🤣

Upraveno uživatelem snake
Odesláno (upraveno)

Moje prve IWC. Pred 10 rokmi som raz na hodinkovom fore v sekcii “Moje dream hodinky” napisal, ze raz by som chcel mat vo svojej zbierke 4 hodinky:

1. nejake zlate Rolexky - sen splneny s 116508

2. vintazne Rolex Explorer II 1655 - sen splneny 

3. JLC Deep Sea Alarm - stale su snom

4. IWC Da Vinci 3750 vecny kalendar - SEN SPLNENY DNES 🙂 (potrebuju sice nejaky fine tuning, ale hlavne ze su uz doma)

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Tommy_PP napsal:

Moje prve IWC. Pred 10 rokmi som raz na hodinkovom fore v sekcii “Moje dream hodinky” napisal, ze raz by som chcel mat vo svojej zbierke 4 hodinky:

1. nejake zlate Rolexky - sen splneny s 116508

2. vintazne Rolex Explorer II 1655 - sen splneny 

3. JLC Deep Sea Alarm - stale su snom

4. IWC Da Vinci 3750 vecny kalendar - SEN SPLNENY DNES 🙂 (potrebuju sice nejaky fine tuning, ale hlavne ze su uz doma)

Velká gratulace, jak moc složité je nastavování?
Kolik poloh má korunka?
Přestupný rok je definován letopočtem?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
před 2 hodinami, Vit napsal:

Velká gratulace, jak moc složité je nastavování?
Kolik poloh má korunka?
Přestupný rok je definován letopočtem?

Dakujem pekne,

vsetko sa nastavuje cez jednu korunku: 1. Poloha manulany natah, 2. Poloha nastavuje vsetky funkcie naraz jednym otocenim, vsetko je synchronizovane, 3. Poloha nastavujr cas.

Odesláno
před 2 hodinami, xbraj19 napsal:

@Tommy_PP tak to je pecka. Asi se vyseru na Seika a koupím si konečně taky nějaké pořádné hodinky 🤣

Dakujem!

no mal by si popremyslat, tieto su velmi cenovo dostupne vzhladom na to co vsetko ponukaju

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...