Tomas8 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 ...konečně jsem dodělal kožený řemínek. Samozřejmě, že až řemen verze 2.1 mě uspokojil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Legendární doppely, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 obvyklá kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Haffky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moondog Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Work in progress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) @AndyAaronno to je dost, ze ses ukazal Ja jsem si na ten work in progress musel dnes i vyhrnout rukavy… Upraveno 29. září 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 51 minutami, Karussell napsal: @AndyAaronno to je dost, ze ses ukazal Ja jsem si na ten work in progress musel dnes i vyhrnout rukavy… Si je setrim, ze jo portugaly opet famozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Portugaly skvělý, ale ty @Potkanovo regulatéry, ty mě vyrazily dech. Netušil jsem (ne že bych se tím nějak zabýval), že mají aplikovaný indexy i v tom subcifru. Mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Jo, ty jsou taky super. Co se ale tyka tech plastickych indexu, tak ty se zdaji byt “jenom” v tom subcifru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Jasne, spatne jsem to napsal. Myslel jsem to tak, ze se IWC u nektereho modelu “obtezovalo” aplikovat indexy “jen” do subcifru. Oproti Karlosovym portugalum napriklad. Oboje jsou nadherny, jen ty regulatery jsou pro me osobne takovy “zvlastnejsi / nevsednejsi” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Mě k těm Regulatorum ty aplikované indexy v subcifru moc nepasují. edit: kua, jak já bych zase chtěl Mark XV Upraveno 29. září 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Pilotky snů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 V 29. 9. 2021 v 22:32, JoyStick napsal: Jasne, spatne jsem to napsal. Myslel jsem to tak, ze se IWC u nektereho modelu “obtezovalo” aplikovat indexy “jen” do subcifru. Oproti Karlosovym portugalum napriklad. Oboje jsou nadherny, jen ty regulatery jsou pro me osobne takovy “zvlastnejsi / nevsednejsi” Mluvis mi z duse Tu na te fotce jsou mi velky, ale to je u Portugalcu dano jejich historii a vzdycky si rikam, ze to tak proste ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 V 8. 8. 2021 v 12:57, Karussell napsal: Ingy jsou dobrý na všechno Tyhle jsou fakt super. (Procházím IWC vlákno, koukám po pilotkách a teď tohle...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 V 29. 9. 2021 v 15:24, Karussell napsal: @AndyAaronno to je dost, ze ses ukazal Ja jsem si na ten work in progress musel dnes i vyhrnout rukavy… A to nemluvím o těchto... taky je potřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 @collie je vidět, že máš dobrej vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se