xbraj19 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 před 11 minutami, Tommy_PP napsal: Dakujem! no mal by si popremyslat, tieto su velmi cenovo dostupne vzhladom na to co vsetko ponukaju To jo, už jsem se na ně nedávno díval, ale na ocelové s černým čiselnikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 (upraveno) Dlouho jsem vybíral pilotky od IWCčka a dlouho hledám i nějaké zajímavé hodinky s hnědým cifrem. A včera se mi splnilo obojí najednou nákupem přes zdejší fórum. Tak jsem se konečně po letech zařadil do zdejší IWC rodiny. Myslím, že chvíli z ruky neslezou, znáte to... Upraveno 25. srpna 2022 uživatelem Ondrej75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 @Ondrej75 Konecne se jich nekdo ujal, myslim, ze Exupery jsou luxusni vstup do sveta IWC, at Ti delaj radost Já (pro mě) nejhezčí akváče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Aquatimer na dovolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Maly Big piloty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Dneska hodobožovky. Hodinky, které ve mně vzbuzují hodně emocí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 (upraveno) Zrovna jsem si dnes říkal, že je jich tady málo, krásný je máš Upraveno 5. září 2022 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Zrovna jsem si dnes říkal, že je jich tady málo, krásný je máš Děkuji. Tvé Portugieser byly pro mě velkou inspirací, pravidelně jsem je tady ve vlákně obdivoval. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 BP a malinovej kyseláč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dobré srovnání generací. Mám svého favorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 7 days! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 před 12 hodinami, Messiah napsal: 7 days! Paráda, super je i ten řemen s ohnutýma stěžejkama. Kde se to dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Ty stezejky jsou origo a je jim i uzpusobeno pouzdro(asi jine umisteni a mozna i uhel vrtani) oproti predchozi referenci s rovnyma stezejkama. Me na tech fotkach naopak chybi ten origo aligator, protoze to je opravdu top class, jak barevne, tak kvalitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 před 2 hodinami, Vit napsal: Paráda, super je i ten řemen s ohnutýma stěžejkama. Kde se to dá sehnat? Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 před 2 hodinami, Karussell napsal: Ty stezejky jsou origo a je jim i uzpusobeno pouzdro(asi jine umisteni a mozna i uhel vrtani) oproti predchozi referenci s rovnyma stezejkama. Me na tech fotkach naopak chybi ten origo aligator, protoze to je opravdu top class, jak barevne, tak kvalitou Mě se nosil nepohodlně a nelíbí se mi. Tak aspoň zůstane ve stavu nového . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Na ruce jich bylo vic, ale jen na zkousku IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 V 28. 9. 2022 v 21:09, Karussell napsal: Ty stezejky jsou origo a je jim i uzpusobeno pouzdro(asi jine umisteni a mozna i uhel vrtani) oproti predchozi referenci s rovnyma stezejkama. Me na tech fotkach naopak chybi ten origo aligator, protoze to je opravdu top class, jak barevne, tak kvalitou Díky za zajímavou informaci, o něčem takovém slyším poprvé. V 28. 9. 2022 v 23:17, Messiah napsal: Zrno Díky za info, předpokládám, že stěžejky jsi použil z toho originálu, protože vzhledem j jejich výraznému prohnutí došlo i k výraznému zkrácení pozic pružnch hrotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Pilotní pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se