sery.vlk Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Když ony udělaj na ruce strašně velkou placku. - Já vím, je to subjektivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Njn tos me kolego nepotesil. Nicmene ja prave vyrazim obytnakem na tyden na Balt, tak hodinky na tuto dobu poutim ze zretele. Pak se treba zkusim domluvit s nejakym majitelem na vyzkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Ste ma vcera trochu navnadili ponosit ich dnes GG forever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Skvělý kukačky, ten cifr nemá chybu Na druhou stranu pravda byla vyřčena výše, masivní jsou a hmotnost je cítit. Na ruce 17cm imo hrana, pro mě OK, ale být výška pouzdra o 2-3mm menší, byla by to tutovka! Upraveno 6. května 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Pravda je, ze u 3227/3228 je ten cifr uplne jinde. I ten font datumovky je proste narez. Asi brouk v hlave :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Jeste mensi srovnavacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Ona ta hmotnost není tak cítit. Většina z těch 160 gramu je v tahu, a ten je asi nejlepší, co se dá dnes nosit. Jsou perfektně vyvážené a obzvlášť 3239 jsou nejpohodlnější hodinky co jsem kdy měl. Upraveno 6. května 2017 uživatelem Petr15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Au, to jsou mohutné kukačky vedle keramických gmt, co jsou mi samy moc velké Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Trochu zapatlany marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) topka Upraveno 14. května 2017 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 + strojovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Dajte už pokoj s 3228.....meh kecám, chcem vidieť viac!!!! Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 libova strojovna! yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Už sem to nevydržel Taky mě s tim čeká redukce, ale nečekam že je seženu nějak rychle, ze zahraničí se mi to zatim řešit nechce, takže mam čas.Neuvažuješ o nich? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107063-iwc-ingenieur-40mm-iw323904/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Neuvažuješ o nich? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107063-iwc-ingenieur-40mm-iw323904/Ani ne. Koukam na ně asi jen 28x denně Potřeboval bych ale nejdřív prodat Colty, což jsem zatim poslal k ledu, a další volnej chronocash neni. Kup je ty a budu se na ně chodit koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 To asi neklapne. Jednak bych musel prodat Milgy a stále platí, že jsem moc línej na tom začít pracovat. A naštěstí pro mě, tenhle model je ze všech 3 (resp.4) variant až poslední v pořadí zájmu. Ale vím, že tobě se líbí, tak jsem tě musel trochu popíchnout ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 To víš, že zas laboruju, jak a jestli to nějak vymyslet. Nejhorší je, že prodejce by asi zvážil i výměnu, ale dost bych do toho zahučel - sice fajn pocit kupovat nové hodinky, ale když to neni na dlouho/pořád anebo správná značka/model, prostě se to (většinou) nevyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Chalani, ked nie vy, tak snad mne sa to podari (vymena za Omegy), budem tu potom s nimi prudit ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se