Fajkus Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Díky. Když já jsem takový mizerný fotograf. Vím, že tyto tvarem nezapadají do posledních několika let, ale jsem z nich mile překvapen a nosí se fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Máš to pěkný Fajkusi, ale když Ingy, tak tyhle :-)Ale nechci nijak zlehčovat Tvůj výběr, jen abych ty pravý úhle, co tu jdou, trochu oživil... https://www.my-watchsite.com/ingenieur/3097-ingenieur-automatic-edition-laureus-sport-for-good-foundation.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tyto jsou super. Na oblekovky se teprve chystám, a to bude taky dilema. Teď mám chrona a dál se uvidí. Výběr vůbec nebyl jednoduchý. Je fakt, že jsem díky jim teď, po velmi dlouhé době odložil Suby a už 14 dní je nevzal na ruku. Beru to jako signál, že mě modráky baví. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tyhle ingy snad ani nejsou oblekovky a ani nemaj tu ambici. Má to velký koule a i průměr nad rámec oblekovek. Tyhle hodinky utáhnou kraťasy a kecky spíš než kvádro.Mít je v černý s těmi zelenými detaily, tak vrním blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 nebo takhle k obleku jsou taky skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Jsou krásné. Je pravda, že k obleku by měly být menší. Mi vyhovují tak 38/39. Pokud by byly ve zlatě, tak 38 max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 No jo no, ono dost záleží jakou má kdo tlapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Nedalo mi a přehodil jsem na gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Tohle je prostě nejvíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Byl jsem se pokochat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Malý modrý princ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 V 20. 4. 2020 v 17:16, Tomak napsal: Malý modrý princ Ten tah na pilotkách není úplně běžný, ale tento k nim fakt sedí. Takové fajn volnočasovky. Já bojuji s opačným problémem. Zkusit tyto ingy hodit na kůži. Ale jestli něco, komisního, nebo nechat ušít, jestli modrý, hnědý nebo černý, fakt nevím. A kdo ví, jestli je pak budu vůbec na kůži nosit. Asi jsme to zažili všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Black and white, jako zpiva MJ :-) Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 To je pohled pro gurmány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Zkouším Spitfiry na canvasu, je to docela pohodlné. I když teď mě napadá, že tyhle hodinky se nosí pohodlně vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 S barometrem, jak jdou do modra bude hezky, jak do černé, bude pršet, mají to v tom IWC vychytaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 a zase zpátky na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tah je o dost lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 (upraveno) jj, moje řeč, kdykoliv a na cokoliv! Upraveno 27. dubna 2020 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se