jenik77 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 trochu jine pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 (upraveno) Píšu to asi postopadesátýsedmý, ale tahle vintage řada se brutálně povedla na všech modelech. Tohle je čistá nádhera.. a ten stroj! IWV jsem měl čtvery, ale nic z vintage řady se mi nepoštěstilo Ten řemen je tak divnej, až je boží. Upraveno 27. srpna 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 dík:-) půjdu si brzy vyzvednout víc "správný" řemen, ale tenhle se mi taky líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jsem zvědavej na ten " správnej " řemen, tenhle mi moc nesedí Ale hodinky jsou parádní, hodně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 23 hodinami, Otto napsal: Co to je???? Ta datumovka????? A vůbec ....... vypadají jako fíky. Pokud se pletu, tak se mooooooc omlouvám. Když se neumí fotit, nebo se to odflákne, vše vypadá jako fík. Jsou registrované u IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 39 minutami, Fajkus napsal: Když se neumí fotit, nebo se to odflákne, vše vypadá jako fík. Jsou registrované u IWC. Jojo viděl jsem ..... No jo no. Unahlil jsem se v hodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Zkusil jsem to vyfotit beze spěchu, ale i tak, žádná sláva Nosí se velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) Hádam som ich odfotil tak, že vyzerajú ako originály. Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Dobre si ich odfotil, no a keby niečo tak napíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Mám je čím dál víc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feodea Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Tak já je sem teda s dovolením taky hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Tu kapsli s těmi staletími žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 (upraveno) Tak tak, všichni se bojí času a čas se bojí IWC Upraveno 29. srpna 2020 uživatelem Irwinek Text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Petpetualy v topu, krasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 V 28. 8. 2020 v 14:28, Petr72 napsal: Dobre si ich odfotil, no a keby niečo tak napíš Predať by ich bolo ľahké, ale čo kúpiť miesto nich je otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Když mi utekl ten kousek od Africana, tak zůstanou sirotci tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Spitfiry asi nosím méně často, než si zaslouží - cifr je neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Odpolední venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se