warann Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Asi jo, ale patnácky měl taky nebo ne? Vlastně co on neměl? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Asi jo, ale patnácky měl taky nebo ne? Vlastně co on neměl? ;-) Jsou ze Španělska. Mám je už několik let. Ideální malé hodinky pod několik vrstev oblečení v zimě. Větší mi drhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 XVVýborný na tom kovu. Tomu říkám univerzály. Tebe jsem tu neviděl sto let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Byl jsem na mateřské. Mám roční štěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Nový level, tah ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Mark XV ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nový level, tah ...No super, gratulace! Teď máš opravdu univerzální hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 čerstvý majitel cca 3hodiny a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Gratuluju. Rád na ně vzpomínám, měl jsem to v chronu, ta luneta je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Také na ně rád vzpomínám, výborná to časomíra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Porad velka spokojenost;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 IWC UTC Spitfire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Jedna starsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Klasika Olala... To jsou proporce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Klasika Mark XII = dokonalé hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Souhlasím, čumím i na ostatní, mele se to ve mně, Rolex, Omega, Oris ......................... ale pak uvidím IWC Mark XII a je to jasný. Kdysi jsem je viděl v hodinářství v České Lípě u Bachroně a mám pocit, že cenovka byla někde okolo 55 tisíc. Je to vůbec možný? IWC Mark XII forever. IWC dělal nejlepší pilotní hodinky v devadesátých letech. Konkrétně Mark XII se dělaly 1993 - 1999. Upraveno 10. února 2016 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Amen.A vevnitř neměly sellitu... Asi stárnu vic, než si jsem ochotný připustit, když nejsem schopný pochopit ty nové trendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Mark XVI taky nebyly spatny:-)) Upraveno 10. února 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 salad -> na tahu to je parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se