wizard-ov Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Rychlá domluva i platba. Bylo mi ctí a rozhodně doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 na 1* - muzu jen vrele doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dojel si pro hodinky skoro až mě pod čumák, takže jako ve škole - vysvědčení samé jedničky!K tomu prima pokec, takže mohu taktéž velmi vřele doporučit. Díky Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Rychlá domluva i platba.Spokojen.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Bezproblémová komunikace, osobní předání, vše v pořádku. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalatobA Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Pohodová komunikace, rychlá domluva, příjemný pokec. Pro mě důležité osobní předání v půlce republiky (po synchronizaci termínů). Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Vyborny pokec a skvel domluva. Dekuji za obchod a doporucuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Absolutne bez problemu, velmi rychly obchod, ochota. Diky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Sice drobnost, ale vše v nejlepším pořádku. Děkuji a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 rychlá dohoda, příjemný pokec, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Rychle jednani, ochota prijet na setkani, prima pokec, vse jak ma byt. Diky. Odesláno z mého GT-N5110 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A1B Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 rychlá a suprová komunikace.hodinky byly v naprosto 100% stavu. super človíček.vůbec bych neváhal koupit další hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Přidávám se ke kladným hodnocením - vše v nejlepším pořádku Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Už asi nosím sovy do Atén, ale...vše perfektní, rychlá domluva, všechno prostě tak, jak by to mělo být. Za mě jednička a doporučení s Ondrou obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Šlo to jako po másle , všechno klaplo na jedničku.Díky Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Zapomněl jsem poděkovat. Vše proběhlo jak má, prostě bezproblémový obchod. Díky R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Rychlý a bezproblémový obchod. Ještě jednou, díky. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Perfektní komunikace, blesková platba. Rychlý a bezproblémový obchod.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Děkuji, bylo mi ctí poznat dalšího fajn "chronomagora" a udělat s ním obchod. Vše naprosto super od domluvy přes setkání až po samotné hodinky. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Díky za obchod,bezva komunikace,prostě *1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se