villain83 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Salamounsky si to vymyslel,tejden je ponosi a pak ti je vrati,ze jsou nepresny a je trapny,jak se ty kramy furt zastavujou.Takze 1:0 pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Letos pojedou k móřu Orlíky LE a SBDX001, když se moře dožijou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Letos pojedou k móřu Orlíky LE a SBDX001, když se moře dožijou.... No právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Salamounsky si to vymyslel,tejden je ponosi a pak ti je vrati,ze jsou nepresny a je trapny,jak se ty kramy furt zastavujou.Takze 1:0 pro tebe.Opravdu bych chtěl aby je nosila. Koupím nějaký winder pro zvýšení šancí. Sám si je rád vyzkouším, budu rád, když je budu mít doma pod střechou ve sbírce, ale fakt bych je chtěl spíš pro ni. Pokud by je nechtěla, tak bych je asi pustil dál nebo věnoval někomu v rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Nedávno jsem 009 viděl na letušce Swiss Air a vypadaly na ni mooc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 No bodejť. Jsou to vyloženě babské hodinky a hanba všem mužům, co je nosí ;-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Moc pekny uvod Daemone Pokud je dovolena u vody, beru na ruku kvarcovy potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Díky, ono se to téma tak nějak samo nabídlo a jak jsem začal psát ... šlo to samo o sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Parádní počteníčko, démone, pobavil jsem se. Já se asi pár let k moři nedostanu, ale loni jsem volil takhle: Prpo mě to teda nejsou hodinky na dovolenou, ale na furt a bojím se škrábnout i je. Do dražších hodinek jsem ještě nedorostl, respektive na ně nevydělal. Letos trávím většinu dovolené na Maltě a tam si troufnu odrbat jenom Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Na Maltě je bezva a nepotřebuješ ani žádný moc echtový potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Letos trávím většinu dovolené na Maltě a tam si troufnu odrbat jenom Casia Tak ono na manuální práci, při které se člověk hodně zaprasí je lepší snad hodinky ani nemít, zvlášť v létě, aspoň se nepotí ruka. Přeju hodně zdaru při stavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Dík. Na tu úplně nejhorší práci si je neberu, pod rukavivama při otloukání omítky jsou hodinky stejně naprd. Ale jak to jde, tak je mám a po práci je hned umyju stejně jako brýle. I ty mám jedny na stavbu a jedny na vše ostatní. Jemnej prach je sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 V pondělí dorazil ze Singapooru letní nato strap :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 odvážná kombinace, sedí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 odvážná kombinace, sedí perfektně Díky :-) taky mě to až příjemně překvapilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Milé počtení Za sebe mám taky jasno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Zatím v kanclu, ale už dnes se chystaj k vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 SKX mě loni moc nezaujaly a šly brzo do světy. Zato s těmahle, pořízenýma celkem náhodně, jsme si dost padli do noty. Vypadají, že jsou celkem odolný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 To bude mozna tim,ze jsou o level jinde,nez skx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 (upraveno) V rámci tématu chci strašit, škála na lunetě a ten jemnej píseček to není dobrá kombinace, aby pak nám někdo po návratu z dovolený nemaloval štětečkem a nevypaloval v troubě Upraveno 11. července 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se