Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to mohli, buhvi co odpovidalo za smudlu a v jake byl nalade.

Tak mu mohl napsat že po mailu neověřují, že ať přijde a za poplatek, takhle je to lež ne?

Proč by tedy odepisovali, že je vše v cajku? Těším se na jejich objasnění a Secte díky za zveřejnění :cheers:

Tomu bych na jednu stranu rozumnel... Dale me docela prekvapuje informace, ze někdo kontaktoval emaily primo vyrobce... Ze by byli vyrobci ochotni takhle zdarma odpovidat... Hmm, to by bylo fajn, kdyby to tak opravdu bylo.. Aspon u nekterych..

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak by to dopadlo treba u nejakych mistnich putovnich hodinek? To se pak pujde pres vsechny majitele az k tomu, co uz nedolozi od koho je koupil? Respektive jak se na to kouka PCR? Kdo ma kradenou vec (a nevi o tom), tak kdyz prokaze nakup od nekoho jineho, tak ma moznost penize vymahat? Nikdy me ani nenapadlo se nad tim pozastavovat a puvod zkoumat, asi budu docela naivni...

Odesláno

Hlavně, že nakonec vše dobře dopadlo.

... jj, obezřetnost je prostě vždy na místě !

Sibiř má peníze, Sect taky, ale to je všechno. Někomu ten černý Petr zůstane. To bych happy endem nenazval

Odesláno

Sibiř má peníze, Sect taky, ale to je všechno. Někomu ten černý Petr zůstane. To bych happy endem nenazval

Přesně tak. To, že je dostal Sibiř bezprostředně po nákupu je vcelku pochopitelný, ale Sect už to dle mého měl 50/50, přeci jen je měl nějakou dobu, co jsem tu viděl, takže tam už to považuji za štěstí.

Odesláno

Dajme tomu, že Dušák ich objaví v zozname kradnutých. Čo urobí? Upozorní políciu na mail? Však nemôže napisať, že dajte si pozor na hodinky, lebo sú kradnuté. Keď ich má u seba, je to iné, môže si splniť svoju občiansku povinnosť ako to urobil Hanák.

Odesláno

Dajme tomu, že Dušák ich objaví v zozname kradnutých. Čo urobí? Upozorní políciu na mail? Však nemôže napisať, že dajte si pozor na hodinky, lebo sú kradnuté. Keď ich má u seba, je to iné, môže si splniť svoju občiansku povinnosť ako to urobil Hanák.

Sect se ptal na dané sériové číslo ještě před koupí, dalo by se čekat upozornění "nekupujte je, je Vaší povinností upozornit PČR na nabídku prodejce".

Odesláno (upraveno)

Jsem zvedavej jak se k tomu Dusak postavi...a nemyslim si, ze by si za to neco uctovali- nekolikrat jsem si tam nechal overovat pravost a nerekli si za to nic, s pristupem na servisu tam mam jenom pozitivni zkusenosti

Kazdopadne hodne nestastna a neprijemna zkusenost a je mi lito toho kdo na to ve finale doplatil

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Kazdopadne hodne nestastna a neprijemna zkusenost a je mi lito toho kdo na to ve finale doplatil

a kam se hodinky teď z Brna pošlou? Co když už ten obchod ze kterého byly údajně ukradeny neexistuje? Kdo prokáže, že to jsou skutečně "ony" a ne chybně nahlášené sériové číslo?

No příběh vskutku nepříjemný :death:

Odesláno (upraveno)

a kam se hodinky teď z Brna pošlou? Co když už ten obchod ze kterého byly údajně ukradeny neexistuje? Kdo prokáže, že to jsou skutečně "ony" a ne chybně nahlášené sériové číslo?

No příběh vskutku nepříjemný :death:

No tak snad existuje nejaka databaze,podle seriovyho cisla by se melo dat zjistit,kdy a kde byly hodinky konkretne koupeny(ukradeny),ne?Predpokladam,ze si je hosi nechali,ted je otazkou,jak dlouho se to bude resit a jak to budou kvalifikovat,potazmo kolik lidi do toho zapojej... Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

AD jako takovej nic nemuze. Oni, kdyz vemou hodinky na servis - ja chtel overeni puvodu a hlavne WR - tak zadaj SN do databaze, ta se na ne rozblika cervene, a voni zavolaj svestky. Ja je tam dal  v poledne, ze budou hotovy za dvacet min, tak rikam, ze se stavim pozdeja. Kdyz sem prisel pro hodinky, sedeli tam v kresle dalsi dva zakaznici - takovy mladosi - dondu k pultu, rikam mam tu hodinky na servisu, ukazu doklad s poradovym cislem, kuci se zvednou zamavaj mi plackou pred ksichtem a ze pudete s nama. Hodinky si vzali, dali mi protokol o docasnem zadrzeni veci, vyslechli me, sepsali vypoved a tot vse. Predaj to patricnymu organu, ten se obrati na kobru11, ti zkontaktujou vykradeny AD, at prokazou, ze tyhle hodinky jim corli. 

Uprimne taky nevim, jak by mel Dusak reagovat, ja po mailu taky vodkejvu kdeco :) A nevim, jestli Dusak ma pristup do ty mezinarodni databaze, kazdopadne Hanak jo. Ty hodinky byly nadherny a stve me to, byl sem z nich uplne hotovej, se sectem mame zajimavou zivotni zkusenost, ale jak bylo receno, nekomu ten Cernej Petr zustane. Takze za me hodinky s notama joo, bez not uz nee. Vim sice, ze i s notama to neni uplne 100% - kamaradovi vykradli byt, vzali hodinky i s notama - AD pak tusim vystavil doklad, ze je puvodnim majitelem, takze byly pridany na blacklist - ale aspon neco. Rolex ma tuhle databazi taky, cet sem o podobnejch historkach z rajchu, tojclandu i stare dobre anglie..

Odesláno (upraveno)

No tak snad existuje nejaka databaze,podle seriovyho cisla by se melo dat zjistit,kdy a kde byly hodinky konkretne koupeny(ukradeny),ne?

viz odpověď od Dušáka ;)

Edit: Honzo přiznám bez mučení, že když jsem tu storku minulý pátek slyšel, chtělo se mi zvednout telefon a zavolat Ti, ale počkal jsem až na ofiko zveřejnění, fakt zajímavá zkušenost 

Upraveno uživatelem gougy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...