Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Raymond Weil Maestro Frank Sinatra Limited Edition Průměr ocelového pouzdra 39,5mm, výška 9mm, strojek Sellita SW-200-1, L.S. 1212ks zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/raymond-weil-maestro-frank-sinatra-limited-edition/
sibirnaya Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 pouzdro je krasny, holt vobslahlej blankpen..
tano Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Parada, fakt se mi libi a datumovka dobry za mne:).
FraK Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Pěkné. Úplně to ve mě evokuje toho Sinatru.
Kid_A Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 moc povedeny. krok spravnym smerem. a ano, datumovku bych dal pryc....
nickolas Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Ja bych toho "Sinatru" prdnul spis na ten rotor, nebo pevny dynko... Na tom skle me to moc nepritahuje. Jinak hezky.
instant Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Pěkné. Úplně to ve mě evokuje toho Sinatru.Sinatra by si - velmi pravdepodobne - ocelove hodinky nevybral. Vacsinu jeho kolekcie (a aj toho co daval darom) tvorili zlate modely od Cartier-a.
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Hodinky jsou připraveny pro výherce soutěže pořádané značkou Raymond Weil u příležitosti oslav stého výročí narození Franka Sinatry. Zkuste štěstí a vyhrajte luxusní hodinky značky Raymond Weil
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Mi tam nesedi ta rimska dvanactka. Prijde mi tam jakoby omylem. Pridal bych jeste aspon sestku... A nebo jiny index. Sent from my iPhone using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 ... ale vyhrát je by nebylo marný.
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tak to kazdopadne. Ciselnik a rucicky jsou luxusni. A i to pouzdro moc pekne. Vypadaji mooc nositelne. A k certu s tim, i na tu dvanactku by se dalo zvyknout Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 na fotce vypadaj asi o trochu lip nez na ruce..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se