siwi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Pěkný fotky od řeky. Ještě chodíš na Náplavku, Tano?
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Pěkný fotky od řeky. Ještě chodíš na Náplavku, Tano? Obcas jo Siwi, diky. Tohle je naplavka
siwi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Dělám totiž doslova pár kroků odtamtud.
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Jojo, Siwi tak dame nekdy sraz.Jeste par rychlocvaku pro svandu Vy nekdo kde to je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Příkaz zněl jasně. Za žádnou cenu nesmí projet! Tano: Jojo, někdy vezmu zrcadlovku a uděláme fotosraz.
Frostie Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Super, znas to tam? Ano, bydlel jsem kousek odtamtud na podnájmu, v Hlubočepích
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) siwi: jojo Frostie: dobre ty, jo Hlubocepy tam bylo kdysi rucno. Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem tano
MíraMíra Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Tano: Jojo, někdy vezmu zrcadlovku a uděláme fotosraz.Tak na ty fotky se těším.
lordsoft Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Pridam par zimnych z nedele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Hmm ... mi se tam ten text made in germany a čísla prostě nelíbí.
tano Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) qoyi: ale me zrovna jo, to tam ma byt made in USA napr.? lordsoft: pekny to mas chlape! Upraveno 3. února 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 qoyi: ale me zrovna jo, to tam ma byt made in USA napr.? Tím jsem chtěl říct, že se mi líbí víc DA35 bez nápisu a bez čísel. Netušil jsem, že k mému názoru bude přidělena spisová značka a ... ehm ... "argument".
MíraMíra Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Fajne fotečky. Už abych byl taky Deeman.
tano Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Fajne fotečky. Už abych byl taky Deeman. A budes Miro? Ono take Sinnmann je super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se