Radik Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tak Míro, pro inspiraci, jo? Dal jsem si záležet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Chudák Míra. Mně je ho tak líto, že mu ty svoje snad pustim
Radik Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Málem jsem to udělal já, ale včas jsem se vzpamatoval. Upraveno 4. února 2017 uživatelem Radik
tano Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Cau kluci, ja si myslim ze Mira je rozhodnutej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Já se picnu! Před časem jsem začal uvažovat, že bych si ke svým D pořídil nějaký řemen. Našel jsem Hirsch Robby a furt zvažoval jestli jo nebo ne. Když už jsem se přesvědčil, že mám stejně raději tahy a řemen za 2 tisíce by většinu času jen ležel v šuplíku, přijdou přímo u Damaska s timhle: Na výběr samozřejmě s kompletním sortimentem spon. Ach jo!!!
tano Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Ten D-remen: na to jak je barevny, tak mi prijde na fotce nejak nudny Vojto. V realu bude treba zajimavejsi. Co se libi me, jak Sinn rozsiril barevne spektrum gum. To bych uvital treba ja Upraveno 4. února 2017 uživatelem tano
siwi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Gumové řemeny od Sinnu neznám, ale ten Hirsch mi padl do oka hned a furt se k němu vracím. Naživo jsem si prohlížel alternativu od ZRC, která měla na povrchu takovou strukturu, jak kožené řemeny mají. Ale to mi ke strohému designu Déček vůbec nepasovalo. Mně se naopak líbí právě ta strohost Hirsche.
MíraMíra Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Chlapi já už jsem rozhodnutej na 100%.Chci je oboje a pracuju na tom. Asi jsem už fakt totální pacient.Ale prostě nemám na to koupit oboje nový, takže škemrám, doufám, hledám, věřím.Já je někde prostě schrastím. Jo a ty fotky jsoz fakt povedený.
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 siwi: prave, ze se mi takto z obrazku libi vice Hirsch a ten jsem videl nazivo a je dobrej . Ja mam tu vyhodu, ze me remeny nechavaji chladnym. Ale gumky to je jina zase MíraMíra: budu drzet palce pane, to by bylo ultra vyzivne tool duo bez diskuze.
Radik Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Me remeny nechavaji taky klidny. AZ teda na ty Decka. No a Ted jeste tohle. Spona obecne me laka.
MíraMíra Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) MíraMíra: budu drzet palce pane, to by bylo ultra vyzivne tool duo bez diskuze. Popravdě není v plánu, aby oboje zůstaly doma. I když stát se samozřejmě může vše. Plán je oboje ponosit a jedny nebo druhý prostě budou na ruce častěji.Vím, že když vezmu jenom jedny, tak budu furt mít v hlavě ty druhý, takže jediný možný řešení. Jak budou doma, časem se to vytříbí samo. Taky to asi bude boj kůže vs tah, protože D na tahu asi bohužel nebudou v mých možnostech.Navzdory tipům, co tady padly, si ale předběžně myslím, že D budou mít navrch.Sinn jsou super a bodují u mě universálností, ale hlavně svou maximální pohodlností díky své velikosti.Na druhou stranu naživo jsou oproti D trochu nudnější, ale ta čistota a jednoduchost má zároveň něco do sebe.D mají ale taky jednoduchej, přehlednej a čistej design a vedou materiálem pouzdra a dalšíma vychytávkama, co tady všichni znají.Strojek u mě nastejno. Obecně mám raději jen datum, bez dne v týdnu, ale u D mi vůbec nepřekáží.No prostě je spousta plusů i nějaký ty mínusy u obou kandidátů a proto bych rád ponosil oboje a myslím, že by se to fakt po čase vyřešilo samo. Upraveno 5. února 2017 uživatelem MíraMíra
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) MíraMíra: zajimave urcite. Ja to mam jinak, za coz jsem velice vdecny a to tak, ze....Hodinky musim videt nazivo a zkusit a pak vim, jsou to ony nebo ne. ( pohodlnost, libivost pro me, vyuziji je a dalsi blabla )Ve zkratce musi preskocit jiskra. Nemusim je kupovat a pak nasledne prodavat. Na druhou stranu me vetsina hodinek trochu nazivo zklamala, nektere vic a nektere mene. Na toto jsou pozitivni chrono srazy, kde jsem si vse ujasnil. Ted uz jen usetrit na dream watch. Upraveno 5. února 2017 uživatelem tano
MíraMíra Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) No zas tak jinak to nemáme.Mám to vlastně celkem podobně, ale na ruce se mi líbily oboje. Co asi mám trochu jinak je, že vím, že u některých kousku jsem objevil kouzlo co mají až po nějaké době.Člověk se vyvíjí a názory se mění. Když jsem se tu registroval, taky se mi líbilo něco jinýho než teď.Myslím, že se nedá nic zkazit tím, že zkusím oboje a jedny si mě prostě získají víc.Na srazy chodím a i mimo ně občas někoho ukecám na čumendu, ale na tyhle kousky jsem se musel zajet podivat do Prahy.Popravdě to pro mě osobně ani není úplně ono, takhle na rychlo v shopu. To má asi každej trochu jinak. Upraveno 5. února 2017 uživatelem MíraMíra
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jo, tak to je pravda. Nejak vyvin tam asi bude. U me bylo pozitivni, ze v predesle dobe jsem na tehdy vyhlidle dream nemel love. Dnes bych si drbal hlavu Ted mam jasno, jen ty penize o to si jich pak budu vazit zase vic.
MíraMíra Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Mít tak jasno je určitě fajn. Myslím, že to "jasno" je tady často dost pomíjivé.No já už to tak nějak nelámu přes koleno.Když se mi něco líbí, zkusím to sehnat ponosit a buď si je oblíbím a nebo ne.Úplně překvapivě jsem si takhle třeba zamiloval Squale 50 Atmos. Od těch jsem zas tam moc nečekal a teď jsou to moje nejoblíbenější hodinky a vlastně mi i vydržely zatím ze všech nejdýl.
David Tichy Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Rozjela se tu debata o řemenu od Hirsche, tak snad nebude vadit když přidám můj názor Mám i červenej Robbi (nebo jak se jmenuje) i černej Triger. Podle mě by byl nějlepší Triger s červenou gumou. Kuže na Robbim je taková "lepivá" dost se brousí a například textura u stěžejek nebo na očku už je dávno fuč. Oba jsem je nosil podobně dlouhou dobu (permanentně na ruce koupaní voda sprcha řeka) líp vypadá Triger. Celkově už bych za tu cenu do Robbiho nešel i přesto, že vypadá super.Originál řemen byl fajn, i když ten silikon ze spod docela tahal za chlupy. Nosit jsem ho přestal jen kvůli volnému očku na konci řemenu všude sem s tím koncem zadrhával to se mi s řemeny od Hirsche neděje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Par rychlocvaku z prochazky. Je obleva u nas, tak je to kombi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. února 2017 uživatelem tano
siwi Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Rozjela se tu debata o řemenu od Hirsche, tak snad nebude vadit když přidám můj názor Díky za informaci. Já na něj dostal od jiného uživatele naopak vynikající reference, jako že ho má rok a známky užívání jsou na něm minimální. Já bych ho náročným podmínkám nevystavoval, tak by snad mohl vydržet dlouho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se