Sacíbagr Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 ...ledovky na ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Vyhřívání na sluníčku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 DéÁ 35-ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Modrasci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Pěkný fotky a je mi hrozně sympatický, jak seš Déčkům věrnej.A vypadají furt jak nový. To se jim prostě nezapře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Pěkný fotky a je mi hrozně sympatický, jak seš Déčkům věrnej.A vypadají furt jak nový. To se jim prostě nezapře....díky. Nic pro mě lepšího jsem zatím nenašel. Dostávají zabrat a svými vlastnostmi dokazují svoje zvláštní místo v hodinkovém světě. Pořád se jim v mých nárocích nic nevyrovnalo...z mechanických hodinek teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Máš recht. Já už je sice prodal, ale když nic, tak to pouzdro bylo výborný. Za mě jak tvar, tak zpracování a hlavně samozřejmě materiál fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Taky na ně rád vzpomínám. Moc krásně se fotily a podzim jim úžasně slušel. I z tvých fotek je ta podzimní atmosféra cítit. Kdyby se mi u nich nerozbil strojek, kdo ví? Možná bych je měl doteď. Fakt jim nic nechybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Aktuálne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Sem uz som dlho neprispel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Modrá je dobrá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Pěkný Si a pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Modrá je dobrá :-)Cekej pockej, tohle je tvoje? Ze maj byt i modry jsem nezaznamenal. Ja bych teda preferoval cerny (ty se mi fakt libi), ale uplne skaredy nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se