Dagoberd Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Mě teda příjemně překvapilo, jak je origoš řemen pohodlnej a dobře se nosí. Bohužel ten můj je už dost olezlej..
MíraMíra Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 A pěknej řemen. Co to je zač, práce někoho z místních mistrů?
Dagoberd Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Zažraly se mi pod kůži, mršky mrňavý. No co už. Ale líbily by se mi k nim Tissoty Antimagnetique s mimostředkou anebo nějaká Presage limita. Uvidím. Přece jenom tyhle černý Dčka moc oblekovky nejsou a jak říká kolega: Chybí jim smart looook . Jemu teda taky a to mu nepomohly ani Omg. ) Míro, řemenivo je od Anely, je trošku silnější, ale patinuje parádně. A je k němu i černá spona. Prostě radost to nosit..
Radik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Konečně nějaký s lunetou. A Si dokonce. Těm bych se taky nebránil.
MíraMíra Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 V 14. 9. 2019 v 19:44, Dagoberd napsal: Zažraly se mi pod kůži, mršky mrňavý. No co už. Ale líbily by se mi k nim Tissoty Antimagnetique s mimostředkou anebo nějaká Presage limita. Uvidím. Přece jenom tyhle černý Dčka moc oblekovky nejsou a jak říká kolega: Chybí jim smart looook . Jemu teda taky a to mu nepomohly ani Omg. ) Míro, řemenivo je od Anely, je trošku silnější, ale patinuje parádně. A je k němu i černá spona. Prostě radost to nosit..Parádní, díky za info.
ATOM Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Ne ze by byl origo remen spatny, ale na provlekaci shell cordovan absolutne nema a navic muze do vidy
villain83 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 V 16. 9. 2019 v 10:35, ATOM napsal: Ne ze by byl origo remen spatny, ale na provlekaci shell cordovan absolutne nema a navic muze do vidy Řemen fajnovej, něco podobnýho bych potřeboval, jenom teda v hnědý. To je, předpokládám, jeden kus, že?
ony Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Včera som niečo nafotil tak dávam pár fotiek
Dagoberd Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 V 16. 9. 2019 v 17:38, ATOM napsal: jj, jeden kusTak to bych nemohl. Každý večer před spaním si čtu příběh z dýnka hodinek. :)
Dagoberd Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Odesláno 19. září 2019 (upraveno) Ould skůůl jak cyp.Minikáča je lepší než Playstation :) Upraveno 19. září 2019 uživatelem Dagoberd
Radik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Další tejden za náma a čas na nějaký to damaskofoto. A to to měly vloni spočítaný a málem jsem je odepsal. Ale pak to přišlo a nasadil jsem je. Tenkrát na tahu. A dobrý. Po asi dvou tejdnech přišla chuť opět nazout řemen. A k mýmu překvapení ještě lepší a na ruce drží pořád
Dagoberd Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 (upraveno) Padnou ti parádně. Dnes na lovu plísní aneb mushroomhunters v akci. Přiznám se, poprvé je mám na ruce i přes víkend.. Upraveno 22. září 2019 uživatelem Dagoberd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se