Wladimir Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 KonráD DK30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 KonráD a Eržika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Pěkný fotky Wláďo! Taky to tu oživím svýma stálicema, páč jsem se rozhodl, že počkám na inhouse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Po dlhšom čase Déčka na kožke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 @Dagoberd děkuji . A myslím si že dobře děláš. Ten inhauz je pro dobrý pocit z hodinek určitě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Čo tie Déčka nikto nenosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Nosí, ale já se teď realizuju zejména ve vlákně dýmky. Upraveno 2. září 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Já pořád čekám, kdy vylezou s těma původníma modelama, jak jsem se ptal někdy v únoru. "First semester" už je dávno pryč a kde nic tu nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Uz sem to psal a sem si cim dal tim vic jistej - uz nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 A z čeho tak usuzuješ? Vždyť měli haldu krásnejch modelů a teď je to tam jak u sněděnýho krámu. Tomu nevěřím, že se k nim (byť třeba s inhousovejma srojema a nějakejma úpravama) nevrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Inak prečo ich vlastne pozastavili? Bol na to nejaký dôvod? Veď ich predávali len chvíľku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Chvilku? To néé, vždyť DA34 byly teprve moje druhý pořádný hodinky od doby, co jsem se stal chronomagorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Mě to připadá, že jim došel přísun ledově kalených pouzder. Že by jim někdo zasekl přístup k té technologii? Každopádně se mi zdá, že poslední dobou u Damasků až moc mlží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Já si zase myslím, jestli to není tehdejším rozhodnutím ety nedodávat strojky mimo swatch group. Damasko tím pádem začalo pracovat na inhousu a tomu přizpůsobit pouzdra. Proto si dělám naději, že s DA3x, 4x a dalšíma znovu vylezou v novým kabátě (nebo spíš vnistřnostma). Však to co nabízejí teď je bída, nebo min. mně se tam skoro nic nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 inhaus dobrej, ale pro ten býdnej výběr jsem raději sáhl po Sinn. Ikdyž kdysi jsem doje Déčka už měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 4 hodinami, Radik napsal: Chvilku? To néé, vždyť DA34 byly teprve moje druhý pořádný hodinky od doby, co jsem se stal chronomagorem Ako hádať sa nebudem, ale neviem či ich 5 rokov vyrábali. Toto vieš určite lepšie ako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 No řadu DA3X vyráběli sichr víc než pě let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 U Damaska nebude něco v pořádku. ChronoShop už je taky nenabízí. Tehdy mě dost udivilo, když s jejich prodejem přestali. Kdo ví, jestli do budoucna bude vůbec něco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 46 minutami, nickolas napsal: No řadu DA3X vyráběli sichr víc než pě let. Pravdu máš. Našiel som nejaké recenzie z roku 2011. Myslel som si, že to bolo tak okolo roku 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se