Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pěkný fotky Wláďo! Taky to tu oživím svýma stálicema, páč jsem se rozhodl, že počkám na inhouse. 

DSC04872.JPG

DSC04876.JPG

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nosí, ale já se teď realizuju zejména ve vlákně dýmky. :) :)

DSC00195-01.jpeg

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odesláno

A z čeho tak usuzuješ? Vždyť měli haldu krásnejch modelů a teď je to tam jak u sněděnýho krámu. Tomu nevěřím, že se k nim (byť třeba s inhousovejma srojema a nějakejma úpravama) nevrátí.

Odesláno

Mě to připadá, že jim došel přísun ledově kalených pouzder. Že by jim někdo zasekl přístup k té technologii? Každopádně se mi zdá, že poslední dobou u Damasků až moc mlží....

Odesláno

Já si zase myslím, jestli to není tehdejším rozhodnutím ety nedodávat strojky mimo swatch group. Damasko tím pádem začalo pracovat na inhousu a tomu přizpůsobit pouzdra. Proto si dělám naději, že s DA3x, 4x a dalšíma znovu vylezou v novým kabátě (nebo spíš vnistřnostma). Však to co nabízejí teď je bída, nebo min. mně se tam skoro nic nelíbí.

Odesláno
před 4 hodinami, Radik napsal:

Chvilku? To néé, vždyť DA34 byly teprve moje druhý pořádný hodinky od doby, co jsem se stal chronomagorem :)

Ako hádať sa nebudem, ale neviem či ich 5 rokov vyrábali. Toto vieš určite lepšie ako ja😉

Odesláno

U Damaska nebude něco v pořádku. ChronoShop už je taky nenabízí. Tehdy mě dost udivilo, když s jejich prodejem přestali. Kdo ví, jestli do budoucna bude vůbec něco....

Odesláno
před 46 minutami, nickolas napsal:

No řadu DA3X vyráběli sichr víc než pě let. 

Pravdu máš. Našiel som nejaké recenzie z roku 2011. Myslel som si, že to bolo tak okolo roku 2015. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...