Ivanhoe34 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Pani, sledujem ze ste sa rozbehli so zaujimavymi kompoziciami Napady zatial nemam extra originalne, skusim aspon par mojich oblubenych - hra so svetlom a tie plasticke rucicky obalene lumi sa mi pri tychto blizsich pohladoch neskutocne pacia. A este jedna z podvecernej prechadzky, isiel som okolo dratov, tak som si nemohol odpustit Upraveno 25. června 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Co tu všichni mají s těma dratama? Fotky jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 to je na počest těch co nás opustili...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) V 25. 6. 2015 v 14:44, Radik napsal: Co tu všichni mají s těma dratama? Fotky jinak super. Bedjasson tu mal take svoje foto vlakno ktore sa volalo tusim "Gury z okna, draty a panoramata". Proste mal tam par fotiek Damaska s dratmi v pozadi, tak to tu nejako medzi damasko fans zludovelo Lenze to vlakno uz neexistuje, poslo spolu s Bedjom... tak som si trocha spomenul... Upraveno 25. června 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Dočasně opustili. Pevně věřím. Upraveno 25. června 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 V 25. 6. 2015 v 14:50, Ivanhoe34 napsal: Bedjasson tu mal take svoje foto vlakno ktore sa volalo tusim "Gury z okna, draty a panoramata". Proste mal tam par fotiek Damaska s dratmi v pozadi, tak to tu nejako medzi damasko fans zludovelo Lenze to vlakno uz neexistuje, poslo spolu s Bedjom... tak som si trocha spomenul...Dobre delas Ivane a dobre fotis:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 V 25. 6. 2015 v 14:52, tano napsal: Dobre delas Ivane a dobre fotis:). Vdaka, toto vlakno zdruzilo omnoho viac peknych foto... Tesim sa z neho velmi... Len nech nezapadne prachom... Hasna: ja tiez verim v restart povodnej Damasko party, ktora sa tu otriasla v zakladoch. Snazime sa dat dokopy, ved nas je viac, ale odideni chybaju, mne urcite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 žádnej nápad + volšoví ruce = mjovo fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 (upraveno) V 21. 6. 2015 v 17:08, vrcan napsal: DA44 su v mojom pripade nepouzitelne pri detoch, ta luneta je proste moc ostra, dost casto vseliako nosim deti na rukach alebo sa o mna pri hrach otieraju a ta luneta by ich mohla poskrabat. Nemas podobne skusenosti? sorry za absenciu fotoHergot kdybys to nenapsal tak mě to ani nenapadne, fakt dík:) Upraveno 26. června 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Decka mit mandarinka:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 S dratama diky za vysvětlení, to vlákno si po tomhle připomenutí vybavuju. Foto postnu o víkendu jsem rad, ze se vlákno chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Fňuk, fňuk. Že já vůl je prodával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 2xD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Víkendové pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Radíku, barevný styl tvých fotek mě uchvacuje. Od Déček v Eiffelovce nemůžu odtrhnout zrak Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Dik siwi, myslím, ze tajemství tkví v blbym světle, ve kterým to většinou fotim a ve vyvazeni bile barvy na stín, coz pak vyjde v celkově teplé podání barev. Musím ale rict, ze u svých Becek mas na svých fotkách také nezaměnitelný rukopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Eiffelovka pekná, zápalky výborné, ale z mechu a kapradí sa mi od Radika páčia najviac a už dlho nič nebolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Vím, vím, poslední dobou nejsem v mechu a kapradí tak často a když už jo, tak jsem zase línej tahat foťák. Ani mobil to v nouzi nezachrání, protože můj Aligator foťák taky nemá V 27. 6. 2015 v 17:17, McStinger napsal: Eiffelovka pekná, zápalky výborné, ale z mechu a kapradí sa mi od Radika páčia najviac a už dlho nič nebolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Neco starsiho "z mechu a kapradi"...uz to tu nekde bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 V 27. 6. 2015 v 17:43, Radik napsal: Vím, vím, poslední dobou nejsem v mechu a kapradí tak často a když už jo, tak jsem zase línej tahat foťák. Ani mobil to v nouzi nezachrání, protože můj Aligator foťák taky nemá Tomu rozumiem, podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se