siwi Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tano, jen je dři, co to dá. Rád bych na vlastní oči viděl, co jsem si to vlastně koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tano, jen je dři, co to dá. Rád bych na vlastní oči viděl, co jsem si to vlastně koupil Woe Siwi, ja je schvalne nenicim jen se nebojim je pouzivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Líbí se mi ty světlý chrona ...Ty chrona jsou pocitově daleko větší a díky tahu hodně těžký...srovnávám s DA36 - ty přijdou malý i mě na mý tenký ruce, pomohl by jim tah ...a DA46 - ty se mě nosí na kůži asi nejlíp, vůbec o nich člověk neví a tahem bych tu pohodu úplně zazdil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Woe Siwi, ja je schvalne nenicim jen se nebojim je pouzivat. Tak to máme stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Ty chrona jsou pocitově daleko větší a díky tahu hodně těžký...srovnávám s DA36 - ty přijdou malý i mě na mý tenký ruce, pomohl by jim tah ...a DA46 - ty se mě nosí na kůži asi nejlíp, vůbec o nich člověk neví a tahem bych tu pohodu úplně zazdil.. Až budu mít cestu na P6 asi je zkusím, zálesácký chrona mám rád a tohle mě oslovilo. Vojto, tu fotku co jsi dal do "Co máte na ruce" Ti musím pochválit, už s tím sice končím, ať Ti nenaroste hřebínek, ale fakt jako dobrý ! Zaostřeno na Damasko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Až budu mít cestu na P6 asi je zkusím, zálesácký chrona mám rád a tohle mě oslovilo. Vojto, tu fotku co jsi dal do "Co máte na ruce" Ti musím pochválit, už s tím sice končím, ať Ti nenaroste hřebínek, ale fakt jako dobrý ! Zaostřeno na Damasko . :d Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Siwi tohle je excelentni fotka!! Mas na nich antireflex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Jasně. Oboustranný. Jinak by to nedělalo ty fialové odlesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No tak bacha na něj. Na ničem jinym nemam jedinou stopu, ale antireflex to už bohužel chytnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Dlouho tady nebyl "bílej cifr". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No tak bacha na něj. Na ničem jinym nemam jedinou stopu, ale antireflex to už bohužel chytnul Na ten je potřeba dávat pořád. Měl jsem ho už na Sporttaucherech, pak na Béčkách a nikdy nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 siwi....fešácká fotka. ..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 siwi....fešácká fotka. ..!! Díky. Jen takový rychlocvat u dveří před barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Strašné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Teda ten řemen. Hodinky jsou betálne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Uprimnost nadovsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 To camo nato je teda perverze :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Šak si nebudem věšet bulíky na nos, ne? Ty hodinky si zaslouží pěkný řemen. Bo to jsou popyči dobré hodinky. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Domaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se