Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tano, jen je dři, co to dá. Rád bych na vlastní oči viděl, co jsem si to vlastně koupil :D

Woe Siwi, ja je schvalne nenicim :) jen se nebojim je pouzivat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líbí se mi ty světlý chrona ...

Ty chrona jsou pocitově daleko větší a díky tahu hodně těžký...srovnávám s DA36 - ty přijdou malý i mě na mý tenký ruce, pomohl by jim tah ...a DA46 - ty se mě nosí na kůži asi nejlíp, vůbec o nich člověk neví a tahem bych tu pohodu úplně zazdil.. :)

Odkaz ke komentáři

Ty chrona jsou pocitově daleko větší a díky tahu hodně těžký...srovnávám s DA36 - ty přijdou malý i mě na mý tenký ruce, pomohl by jim tah ...a DA46 - ty se mě nosí na kůži asi nejlíp, vůbec o nich člověk neví a tahem bych tu pohodu úplně zazdil.. :)

Až budu mít cestu na P6 asi je zkusím, zálesácký chrona mám rád a tohle mě oslovilo.

Vojto, tu fotku co jsi dal do "Co máte na ruce" Ti musím pochválit, už s tím sice končím, ať Ti nenaroste hřebínek, ale fakt jako dobrý ! Zaostřeno na Damasko :D .

Odkaz ke komentáři

Až budu mít cestu na P6 asi je zkusím, zálesácký chrona mám rád a tohle mě oslovilo.

Vojto, tu fotku co jsi dal do "Co máte na ruce" Ti musím pochválit, už s tím sice končím, ať Ti nenaroste hřebínek, ale fakt jako dobrý ! Zaostřeno na Damasko :D .

:D :d :D Díky.

Odkaz ke komentáři

Siwi tohle je excelentni fotka!! Mas na nich antireflex?

Odkaz ke komentáři

Domaci

post-30673-0-49049900-1471937350_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...