Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Cestou na nakup

post-30673-0-05231700-1471953160_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já teď nosil DC67ky pět dní a 2s do plusu za celou dobu, jinak úplně nový DA46ky po měsíci nošení +7s!!!!, potom jsem je různě odkládal do windru a občas nosil - v současnosti šlapou denně do mínusu 5s, což mě trochu irituje ...do plusu bych raději, ale pořád je to v poho, jednou za měsíc seřídím, dám je 2 minuty do plusu a měsíc je plus mínus klid... :) Jinak mám asi desatery hodinky a absolutně nejpřesnější jsou Archimede Pilot 42 s datumovkou...ty dělají stabilně jak na ruce tak ve windru +1s za 24 hodin..

Odkaz ke komentáři

Ja za 6 dni +3 vteriny do + ;) . To je jeste zlepsi Siwi, neboj ;) .

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Když už se tady porovnává přesnost. Asi měsíc staré DA35 mi na začátku dělali 8s/den do plusu. To jsem byl docela zklamaný, protože předešlé DA47 se pohybovaly okolo nuly. Ale teď jsem na nějakých +4s/den. Takže dobrý. Uvidíme, jestli si to sedne ještě trochu.

Ale co je úplná pecka je překlápění dne a data. Kvůli tomu se vždycky těším až budu mít noční a pokochám se tím cvaknutím

Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2016 v 18:06, bacil.357 napsal:

Když už se tady porovnává přesnost. Asi měsíc staré DA35 mi na začátku dělali 8s/den do plusu. To jsem byl docela zklamaný, protože předešlé DA47 se pohybovaly okolo nuly. Ale teď jsem na nějakých +4s/den. Takže dobrý. Uvidíme, jestli si to sedne ještě trochu.

Ale co je úplná pecka je překlápění dne a data. Kvůli tomu se vždycky těším až budu mít noční a pokochám se tím cvaknutím

Mě 46ky překlápí +- kolem 10-15 s po půlnoci, 67ky několik hodin... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Vidím, že obecně je přesnost ETA strojků v Damaskách dost dobrá. Přesnost jsem sledoval poctivě každý den v 19:00. Hodinky pokaždé vykázaly kounstantní odchylku kolem 3 vteřin. Takže jsem spokojený. Datum se překlápí asi 5 minut před půlnocí a co mě překvapilo, den i datum cvaknou bez nakročení a současně. U Orientů Mako je to úplně jinak. Tam překlopení trvá několik hodin.

Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2016 v 21:08, Maxel napsal:

No, pravda, trochu jsem se do toho teď vopřel :) Ale už končim ( ;) )

Ze by? :)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

V 24. 8. 2016 v 7:49, Maxel napsal:

Na ja ;)

Tak se pochlub pane :) . Uz vidim, dobre Ty!!!

Edit: pak pisni dojmy.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...