Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 17. 9. 2016 v 14:11, dufi napsal:

Pár lidí  mě tu psalo, jestli už jsou SINNy doma, ...

No jo, U jedničky. Oslovily mě už dávno a pořád vím proč. Jsou to prostě ojedinělé hodinky a v reálu dovedou velmi silně přitahovat. Svým způsoben jsou Damaskům podobné, takže se ani synkovi nedivím, že je chtěl zkusit. Snad ho jejich váha po chvíli neodradí. Takže se přidávám s gratulací a ať mu nadšení vydrží hodně dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 9. 2016 v 16:47, lipic napsal:

Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů. Tak ať ti dělají radost.

Nejhezci ? :) ani boha pane, ta lumi natrena stetkou :)

Odkaz ke komentáři

V 17. 9. 2016 v 16:47, lipic napsal:

Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů. Tak ať ti dělají radost.

Odkaz ke komentáři

V 17. 9. 2016 v 17:46, tano napsal:

Omluva za tento prispevek, U1 jsou paradni kukacky. Na mou omluvu uvadim, trochu jsem vice popil :) .

Odkaz ke komentáři

V 18. 9. 2016 v 7:21, tano napsal:

Omluva za tento prispevek, U1 jsou paradni kukacky. Na mou omluvu uvadim, trochu jsem vice popil :) .

Paradni jsou, ale lumi stoji za hovno, mel jsem v ruce dvoje a jednak to bylo dost mizerne naneseny, druhak na to, kolik tam toho je, to sajnuje dost bidne a po par minutach nebylo videt temer nic. Ale hezky hodinky to jsou, to zase jo.

Odkaz ke komentáři

Tano...omluvy netřeba  :) ...zpracování je krásný, ale naprosto souhlasím s lumi, svítí až do rána, není problém k ránu čas odečíst, ale je pravda, že když nasvítím najednou Suma za 16t a U1 za 46t tak Suma jsou neskutečný lampičky, který mají nádherně silnou lumi bez prosvítání podkladu, Ujedničky mají lumi nanesenou "mapovitě" - místama míň - jinde víc. mohl si s tím SINN víc pohrát, myslím, že peníze navíc by je to asi extra nestálo, dojem z jinak vcelku dokonalejch hodinek to lehce kazí a vcelku mě to překvapilo taky... :cool02:

Odkaz ke komentáři

Take se pripojuji ke gratulantum.

Odkaz ke komentáři

V 21. 9. 2016 v 19:40, ZLOjasna napsal:

Dakujem :)

Konecne sa citim hodinkovo v pohode a nemam pocit ze mam na ruke "len" nahradu za bondovky ale ze som sa evolucne posunul dalej.

Na dlho pokoj :)

Vitaj, verim ze ti to nadsenie dlho vydrzi. Ja som takto dokonale spokojny uz takmer rok a pol, chronobundus rezistentny :)

Mam vyborne hodinky ktore splnaju vsetko co potrebujem, mam ich stale na ruke a mozem veselo liat peniaze do inych hobby :)

post-27820-0-14189200-1474531237_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...