bacil.357 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Když je venku dnes tak pošmourno, musel jsem se rozveselit barevným řemínkem... a hned experimentoval v umyvadle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 V 17. 9. 2016 v 14:11, dufi napsal: Pár lidí mě tu psalo, jestli už jsou SINNy doma, ... No jo, U jedničky. Oslovily mě už dávno a pořád vím proč. Jsou to prostě ojedinělé hodinky a v reálu dovedou velmi silně přitahovat. Svým způsoben jsou Damaskům podobné, takže se ani synkovi nedivím, že je chtěl zkusit. Snad ho jejich váha po chvíli neodradí. Takže se přidávám s gratulací a ať mu nadšení vydrží hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Díky siwi...ve všem máš pravdu...je to ale příjemná zátěž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 V 17. 9. 2016 v 16:47, lipic napsal: Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů. Tak ať ti dělají radost.Nejhezci ? ani boha pane, ta lumi natrena stetkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 V 17. 9. 2016 v 16:47, lipic napsal: Gratuluji k novým U1-jsou to krásné hodinky,za mě jedny z nejhezčích Sinn-ů. Tak ať ti dělají radost.Nejhezci ? ani boha pane, ta lumi natrena stetkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 no vono na tom damasko není vo moc líp .... taky je to taková humpolácká práce ..... je to prostě pro drsňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 ...all in all you're just another brick in the wall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 V 17. 9. 2016 v 17:46, tano napsal: Nejhezci ? ani boha pane, ta lumi natrena stetkou Omluva za tento prispevek, U1 jsou paradni kukacky. Na mou omluvu uvadim, trochu jsem vice popil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 V 18. 9. 2016 v 7:21, tano napsal: Omluva za tento prispevek, U1 jsou paradni kukacky. Na mou omluvu uvadim, trochu jsem vice popil .Paradni jsou, ale lumi stoji za hovno, mel jsem v ruce dvoje a jednak to bylo dost mizerne naneseny, druhak na to, kolik tam toho je, to sajnuje dost bidne a po par minutach nebylo videt temer nic. Ale hezky hodinky to jsou, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tano...omluvy netřeba ...zpracování je krásný, ale naprosto souhlasím s lumi, svítí až do rána, není problém k ránu čas odečíst, ale je pravda, že když nasvítím najednou Suma za 16t a U1 za 46t tak Suma jsou neskutečný lampičky, který mají nádherně silnou lumi bez prosvítání podkladu, Ujedničky mají lumi nanesenou "mapovitě" - místama míň - jinde víc. mohl si s tím SINN víc pohrát, myslím, že peníze navíc by je to asi extra nestálo, dojem z jinak vcelku dokonalejch hodinek to lehce kazí a vcelku mě to překvapilo taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Pěkné nedělní popoledne přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Brou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 A už som aj ja "D" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Tak se zadařilo.Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Dakujem Konecne sa citim hodinkovo v pohode a nemam pocit ze mam na ruke "len" nahradu za bondovky ale ze som sa evolucne posunul dalej. Na dlho pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Velmi pekné. Naozaj gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Take se pripojuji ke gratulantum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) V 21. 9. 2016 v 19:40, ZLOjasna napsal: Dakujem Konecne sa citim hodinkovo v pohode a nemam pocit ze mam na ruke "len" nahradu za bondovky ale ze som sa evolucne posunul dalej.Na dlho pokoj Vitaj, verim ze ti to nadsenie dlho vydrzi. Ja som takto dokonale spokojny uz takmer rok a pol, chronobundus rezistentny Mam vyborne hodinky ktore splnaju vsetko co potrebujem, mam ich stale na ruke a mozem veselo liat peniaze do inych hobby Upraveno 22. září 2016 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 V 21. 9. 2016 v 17:27, ZLOjasna napsal: A už som aj ja "D" Tak gratuluju!!! Ať ti dlouho vydrží a jsi spokojený minimálně tak jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se