MíraMíra Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Taky by mě zajímalo, jak to s tím tahem je.To jsou mi záhady. A kdo mi prodá ty DA34, co ? Než skončím u Sinnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 No Míro, moc jich to popravde nekoluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ja vím. Je to boj. Nějak to dopadne a přinejhorším to vždycky jistí chronoshop.Ale nikam zas tak nespěchám.Je toho ještě spousta, co bych rád zkusil.Pořád se hledám a bůh ví, jestli se někdy najdu. Ale k Damasku a DA34 se vracím už dlouho, tak je prostě musím zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměnyTakže pak je co tah to originál? Nemožnost přehazování v rámci modelů? Nebo to jde ale byla by tam různá vůle? Pouzdra z doby před tahem jsou trošku rozdílná (nožky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Takže pokud bych ten tah sundal, vyměnil za řemen a pak se zase rozhodl tah nasadit, museli by to dělat v Německu? A nebo to platí jen v případě prvního nasazení, kdy tah původně na hodinkách nebyl? Když si hodinky na tahu prohlížím, nemám pocit, že by jeho uchycení k pouzdru bylo nějak atypické. do Německa se posílají pouze v případě prvního uchycení, potom už jej můžeš střídat s řemenem jak je libo Tuhle informaci máš z nějakýho D zdroje? Znamená to pak, že tah byl "napasován" přesně na mé pouzdro a když bych ho chtěl nabídnout dál, pasovat už nebude? To se mi nějak nezdá... Ano, a ano pokud bys chtěl náramek prodat, tak není jistota, že bude sedět úplně přesně Takže pak je co tah to originál? Nemožnost přehazování v rámci modelů? Nebo to jde ale byla by tam různá vůle? Pouzdra z doby před tahem jsou trošku rozdílná (nožky)? dá se to tak říct, díky použité technologii se můžou rozměry pouzder a koncovek lehce lišit a náramek, který sedí přesně na jedněch hodinkách může mít vůli na jinejch. V reálu to probíhá tak, že v Damasku zkusí nasadit náramek a když nesedí, tak ho lehce upraví a pak by měl sedět perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Poučný, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 dá se to tak říct, díky použité technologii se můžou rozměry pouzder a koncovek lehce lišit a náramek, který sedí přesně na jedněch hodinkách může mít vůli na jinejch. V reálu to probíhá tak, že v Damasku zkusí nasadit náramek a když nesedí, tak ho lehce upraví a pak by měl sedět perfektně. Wow.. to by mě nenapadlo, že to bude fakt až tak individuální. Kus od kusu.A to je teda fakt ověřená informace jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Wow.. to by mě nenapadlo, že to bude fakt až tak individuální. Kus od kusu.A to je teda fakt ověřená informace jo ? Ano, přímo od zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Nožky pouzder se zabrušují ručně. Sedí tam taková starší paní a jede celou šichtu. Myslím, že se i někdy musí opískovat pouzdro, aby byl idstín stejný jako u náramku. Odstín starších pouzder je jiný-vliv na to má hrubost písku, kterým se dělá povrchovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Supr chlapi.Zase jsem o něco chytřejší.Díky za info. Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Pánové, díky za vyčerpávající informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Teda nečekal bych, že mě ty Déčka po opětovnym přezutí na řemen tak chytnou A to jsem v jeden okamžik váhal nad prodejem. Prdlačky! Míro, zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Kdo si počká, ten se dočká. jsme na chronomagu.Jednou to odněkud musí přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tak Pak dej vedet kdo podlehnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jestli někdo podlehne, dozvíte se to tu hned. Musím se ale přiznat, že čím dál častěji nakukuju k sousednímu Sinnu.Do toho se mi taky líbí elegantnější look pilotek Alpina, ač jsou to úplně jiný hodinky, vhodný pro úplně jiný situace a prostředí.Líbí se mi toho hodně no Vlastně mě to ale ani nějak nevadí.Prostě budu dál zkoušet a zkoušet až jsi najdu to svoje. Proto se mi je nechce brát fungl nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Nikdy si nenajdeš to svoje, Míro. Pokud budeš na ChronoMagu, budeš pořád jenom hledat Já mám svoje DA34 zatím stále na tahu. Ale pořád uvažuju, jestli k nim nemám na zkoušku pořídit vodotěsný Hirsch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 WOW.. nádherná fotka.Jinak nevím jestli bohu dík, nebo bohužel (spíš to druhý ) jsem si vědom, že ty jediný, pravý asi už pro nás ani existovat nemůžou, že cesta nejmenšího zla bude asi najít pevný jádro a k tomu jen tak sem tam něco na ukojení. To "najít si to svoje" bych přeložil vlastně jako najít se. Tak nějak se ustálit a mít vlastní pevnej názor a mít v tom vůbec víc jasno, než mám teď. Zatím jsem furt schopnej vymýšlet věci o kterých už za pár dní vím, že byly úplně zcestný. Takže tak nějak jsem to měl na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Myslím, že to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Z vyletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se