Marfael Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Pokud mi je Petr předá jak dorazí, čili cirka 20. 21. září, tak mně stačí pár dnů, takže buď klidně o víkendu 24-25. nebo ten následující týden takřka kterýkoliv den po předchozí domluvě.
Marfael Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Tak jen informuji, že dnes mi Petr hodinky předal a jsou momentálně u mě.
Marfael Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Tak Jenikec se mi za celou dobu vůbec neozval, takže asi předám někomu dalšímu...? Tak se případně ozvěte kdo je na řadě a doladíme detaily.
Lamiczka Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Však je klidně zatím nech u sebe, jestli chceš, ještě je čas Už jsi tam jen ty, Jenikec a Maxel.
Marfael Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Žádný problém, u mě jsou jak v bavlnce:-), každopádně už se ozval.
Lamiczka Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Pak prosím dejte vědět, jak dojde k předávce. Psal mi ještě Petr, že zapomněl balení s průvodkou v práci, tak by bylo ideální, aby se to zase u někoho potkalo komplet...
Marfael Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Už jsem Petrovi psal jak se věci mají. předběžně máme předávku domluvenou na středu osobně Zlín a okolí, detaily budem ladit zítra. Čili já předám hodinky a Petr lejstra pošle asi poštou, ještě se teď domlouváme.
Marfael Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Včera jsem se pořádně nedostal k PC, takže až dnes. Hodinky předány uživateli Jenikec. Zbytek věcí tedy dopošle Petr. Zároveň chci poděkovat za zapůjčení a možnost hodinky vyzkoušet v reálu, což mi dost pomohlo.Oproti černý, které mě přestaly za dva týdny bavit, je oranžová mnohem zajímavější a zábavnější, takže pokud Monstra, tak oranžové:-). Navíc jsem si osvěžil, že se i příjemně nosí a hlavně, že tah co na nich momentálně je, je pro Monstra mnohem vhodnější a slušivější než originál!Fotky žádné moc nemám, šlo mi skutečně jen o strávený čas a zkoušku jestli budou zajímavější než černé. Takže ještě jednou díky moc majiteli za možnost k zapůjčení a vyzkoušení.
Jenikec Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Jeste si je chvilku necham a pockam az prijde zbytek postou abych mohl trosku ponosit na tahu. Asi bych nasledne predal Maxelovi, jezdim pravidelne do Mirotic u Pisku. Tedy tech par km nejni problem. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Petr Svenda Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Jeste si je chvilku necham a pockam az prijde zbytek postou abych mohl trosku ponosit na tahu. Asi bych nasledne predal Maxelovi, jezdim pravidelne do Mirotic u Pisku. Tedy tech par km nejni problem. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí TapatalkDnes jsem Hello Kitty odeslal express ČP. Zítra bys ji měl mít.Petr Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 (upraveno) Jeste si je chvilku necham a pockam az prijde zbytek postou abych mohl trosku ponosit na tahu. Asi bych nasledne predal Maxelovi, jezdim pravidelne do Mirotic u Pisku. Tedy tech par km nejni problem.Odesláno z mého PLK-L01 pomocí TapatalkJižní Čechy plánujem příští víkend, kluk má 2. narozeniny. Můžem se tedy sejít v Miroticích, není problém, dojedu. Anebo je můžeš ponosit o pár dní déle a scuknem se v týdnu po víkendu někde v Práglu. Já je pak vyvezu na tu slávu do Jeseníků a tam buď předám Lamiczkovi anebo se přihlásí někdo další. Upraveno 6. října 2016 uživatelem Maxel
vikinho Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Pánové, byla by možnost se zapojit a trochu je vyzkoušet? Beztak si myslim, že mi budou velké, ale pořád mne to láká
Maxel Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 (upraveno) Já myslim, že to problém nebude. Napiš se na konec posledního platného seznamu a done. //edit: Tedy, ehm... jaksi píšu za majitele, ale myslim že se konec cesty nijak nuceně neplánoval Upraveno 6. října 2016 uživatelem Maxel
vikinho Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 :-) počkám na slova majitele a pak se případně dopídím, kde je moje místo :-) Popravdě se v seznamu trochu ztrácím :-) Nicméně, případně Brno, nebo Maxel si určitě ještě adresu pamatuje :-)
Lamiczka Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Já myslim, že to problém nebude. Napiš se na konec posledního platného seznamu a done. //edit: Tedy, ehm... jaksi píšu za majitele, ale myslim že se konec cesty nijak nuceně neplánoval však píšeš to dobře :-) počkám na slova majitele a pak se případně dopídím, kde je moje místo :-) Popravdě se v seznamu trochu ztrácím :-) Nicméně, případně Brno, nebo Maxel si určitě ještě adresu pamatuje :-)Není potřeba se bát, klidně se pište na seznam automaticky, podmínky splňuješ všechny a ani tak by nebyl problém... Ještě tam po maxelovi je FrantišekH a Sphinxx teoreticky, ale nevím, jak to s nima bude. Franta sem nechodí delší dobu a když jsem mu psal naposled, tak říkal ať ho posunu na konec, že uvidí a Sphinxx říkal, že je chce spíš vidět, že nadšení už ho trochu přešlo, tak bych to nechal na jeseníky... Pokud by kluci nechtěli, přivezl bych ti je na konci října - domluvím se s Maxelem, jestli si je předáme na srazu nebo až pak v Praze a v Brně ti je hodím 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta31) Marfael - předání ve Zlíně 32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)33) Vikinho - Brno
vikinho Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Super, děkuju. Konec října zní fajn, aspoň bych s nima upekl husu na Martina
Jenikec Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Balicek dosel. Kocour je ve skrini.Jo a pobavil cele osazenstvo nasi firmy:-) Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk 1
Jenikec Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Už nevím kdo tu krabici přidal, ale už jde s Monstrama fakt dlouho, došly tak i ke mě před Norskem a taky mě to dost pobavilo na poště, když jsem ji přebíral. Vlastně je to už taková relikvie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se