Návštěvník swanieck Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Už jsem poslal SZ Tomovi (Tittus) s návrhem řešení předávky přes třetí osobu. Tak snad to klapne. A ihned po návratu zavěsím "oranžády"zase někam do aktuálního pořadí. S
Tittus Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Předání je domluveno na zítřek v 10.00
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Supr, díky moc, že se to podařilo domluvit, těším se na pouštní fotky monster
Tittus Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Podařilo, akorát se se mnou Monstra nikam nestihla podívat, jenom po Praze...
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Tak se pak jeste prihlas, byl jsi mezi prvnima a srpen se nestihl. Beztak se to diky zajmu protahne tak do pristiho leta :-)
martar Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Tak to je paráda, Namibie jim bude hodně slušet těším se na fotky.
Tittus Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Tak se pak jeste prihlas, byl jsi mezi prvnima a srpen se nestihl. Beztak se to diky zajmu protahne tak do pristiho leta :-) Díky, tenhle termín mi vyšel nějak blbě, částečně nemoc, pak práce a rychlá předávačka. Když bude na konci místo, čas a nějaký vhodný výlet, tak proč ne.
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Díky, tenhle termín mi vyšel nějak blbě, částečně nemoc, pak práce a rychlá předávačka. Když bude na konci místo, čas a nějaký vhodný výlet, tak proč ne. počítám s tím Určitě se hlaste, pokud máte někdo pocit, že zrovna se to nehodí a bylo by fajn se v pořadí s někým prohodit, já s tím nemám problém, je to na domluvě zůčastněných... 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhý kolo dle domluvy)
Sarka Farka Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Ahoj vsem, pocitam ze ted je ma Swanieck a do prosince se budou ohrivat v Africe, tak jen poprosim soucasneho "majitele" o info kdy bude mozne predat, odlet se mi zmenil na 25.12 a to bych je rad vyvezl do zeme caje, slonu a kari .) Diky ! Honza
martar Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Za mne: jakékoliv přesuny mé pozice ve frontě jsou možné, byl by hřích nevyužít možnosti členů cestovatelů. Oranžová poušť na Pobřeží koster i oranžová roucha buddhistických mnichů jsou to pravé pozadí pro fotky těchhle Monster
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Pokud bude někdo ochoten se jich na těch pár dní ujmout, mezi tím co se vrátí Swanieck (15.10) a než odjede Sarka Farka (25.12). Bude to pro jedince ale asi trochu peklo skrz předávky. Případně se to pokusím nějak zprostředkovat sám - od Swaniecka vemu hodinky v Brně a do Prahy je zvládnu hodit před svátkama
Lamiczka Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Dnes mi swanieck přivezl hodinky z výletu v Africe, takže jsou na chviličku zpět doma :-)Zkusím se domluvit se Sarka Farkou, jestli si je zvládneme předat, na poštu už bych nesázel, takže leda asi osobně. Když se nepovede, po Vánocích je vrátím do oběhu dalšímu v pořadí
Sarka Farka Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 @Lamiczka : díky Ti za info a pokud to nevyjde viz SZ tak jasně, ať dělají radost někomu jinému, já to tam bez nich nějak přežiju (nebo se ještě rychle mrknu do prodejní sekce )h.
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 (upraveno) Tak domluveno a monstra maji zase o vylet postarano. Jsem rad, ze jsem si je na den mohl uzit. Oranzova jim slusi a zaroven tu aspon prasknu sponzora cesty do Prahy, bez kterého by se to asi nepovedlo Upraveno 21. prosince 2015 uživatelem Lamiczka
Sarka Farka Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 a já jen pro pořádek potvrzuju, že oranžády jsou právě u mě, takže do 14.01.2016 Praha.Tah jsem nechal zkrátit o 2 dílky (pečlivě uschováno) a sedí jak p***l na hrnci.Díky všem zúčastněným za ochotu a hladký průběh "akce" ! h.
Maxel Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Jestli nevadí, taky bych se s dovolením připsal na seznam - pořád se nemůžu rozhoupat ke koupi, tak bych je pár dní ponosil na zkušenou. 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhý kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský) /edit: Pardon za chybějíci škrtání v seznamu, bohužel to na iPadu nejde doplnit Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem Maxel
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Ahoj,určitě není problém seznam ještě rozšiřovat, ono vlastně to putování je pořád tak trochu letní, protože venku to na zimu moc nevypadá :-D Seznam jsem opravil o nic nejde Vidím dobře, že to kuncáka přeskočilo, nebo se pletu a jen jsem si ho neškrtnul v seznamu? Jde mi o to, kde budeme pokračovat - jestli Kuncák nebo Martar 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhý kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)
Lamiczka Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Protože jsem si všiml, že mě čeká jubilejní 2000 příspěvek zde na fóru, tak si ho vyplácám do vlastního vlákna A ať to není je mlácení prádzné slámy, tak jen drobná rekapitulace Budu rád, když ti co hodinky už měli a zapomněli na fotky, hodí do vlákna aspoň mobilovku, nebo jakoukoliv jinou fotku s lokalitou. Chtěl bych to pak zdokumentovat a budu rád, když bude z čeho. Když přihodíte nějaký postřeh, budu jen rád... Zítra by se měl Sarka Farka vrátit z cest a doufám, že si hodinky zvládneme předat stejně jak předtím, takže dál bych je poslal já (vzhledem k hektickému posílání do Prahy těsně před Vánoci, kdy jsem je jen sudnal z ruky a poprosil kamarádku z kanclu, jestli je tam nedoveze, mu chybí celý zbytek balení včetně průvodky). Na řadě je buď Kuncák nebo Martar, tak se prosím kluci domluvte jak to teď bude pokračovat, nerad bych někoho přeskakoval....případně nejede někdo na hory v dohledné době, že by jim dopřál trochu alpsého vzduchu a byl ochoten udělat pár fotek na sněhu :-) Předání v Brno/Praha osobně není problém...
Sarka Farka Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Ahoj, vysluněný, vykoupaný a nacestopvaný monstra jsou zpátky v Praze.@Lamiczka: mám ti je poslat poštou domů, nebo předám dál někomu dalšímu tj, Kuncák / Martar ? + ještě jednou díky za zapůjčení, užili jsme si to parádně !h. a fotky dodám určitě, jen co se mi sejdou.
Lamiczka Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak, monstra jsou od úterka zpět na cestě. Díky martarovi za úterní ranní trpělivost semnou a Českýma Dráhama :-) V galerii se to pěkně rozjelo, hlavně díky sarka farkovi za report z cest, pěkný pokoukání, kdo neviděl napraví zde -> Galerie putovních monster 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhý kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský) Pro ty co váhají a chtěli by se přidat, ještě někončíme, takže na konec seznamu není problém se napsat... Stále platí, že dovolená a jakékoliv cestování má přednost, takže pokud někdo razíte na hory nebo jinam a chcete hodinky provětrat, zkuste se včas domluvit zde ve vlákně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se