Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No, prvni den co jsem mel na ruce GMT Pepsi říká typek v hospodě- pěkne fejky :-D a myslel to smrtelně vazne, sme ho s Mirkem nemohli presvedcit, ze to fejky nejsou :-D

... Na ruce mel Damaska...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Denjl
Odesláno

No, prvni den co jsem mel na ruce GMT Pepsi říká typek v hospodě- pěkne fejky :-D a myslel to smrtelně vazne, sme ho s Mirkem nemohli presvedcit, ze to fejky nejsou :-D

... Na ruce mel Damaska...

nebyl místní?

Hodně pozitivních reakcí jsem měl na starý Diplomaty ke kvádru

Odesláno

No pak jsme se dali do řeči vic a rikal, ze je ,,spici clen'' ;) nick sem asi zapomel, protože si nepamatuju ani jak jsem došel dom... Možna Mirek si vzpomene??

Odesláno

Paradoxně nejvíce se ženám líbí oranžový monstery.A když jsem je hodil na hadry,tak jsem je i půjčoval.A dosti se líbí Seika SRP 481.Béčka a další kousky nic.

Odesláno (upraveno)

Mně Monaca byla pochválena víckrát, to hodně potěší, tipoval bych, že to má co dělat s tou leštěnou přední stranou a vystouplým safírem, co hází odlesky a zdůrazňuje ten obdélníkový tvar...

Celé kouzlo je podle mne v tom, že vám pochválí prostě neobvyklé hodinky, proto má úspěch oranžová, hadry a tak.

Značka v tom moc nehraje roli, to dostává význam až ve znalé (ať už chrono, nebo prostě na luxus orientované) společnosti.

PO nemám tak dlouho, abych mohl relevantně posoudit...

Upraveno uživatelem M.S.
Odesláno (upraveno)

mne pochvalila kdysi davno jedna krasna holka, kdyz jsme spolu jeli na lodce, certiny..

.. ale nemam na to dobre vzpominky.. nic z toho nebylo

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Me paradoxne Fortisy pochvalila za cele dva roky jen moje babicka :-D Ted je obcas nosi bracha, nekdo mu je v Praze tyden nebo dva zpet pochvalil, ze pry "pekne Fortisy", cekal bych nekoho mistniho, ale bracha je tichy clen fora a nijak diskusi nerozvedl...na SMP se uz par lidi ozvalo, par ze jsou fakt pekny, ale vetsina spis zaregistrovala logo a ptaji se co staly, nasleduje pohled, jakoze jsem asi dement, predevsim pokud jsem se pokusil namitnout, ze jde vlastne o hodinky v prumerne cene na swiss made.

Odesláno

Mne Vostoky dvaja a Tutimy piati. A jeden si všimol, že mi stoja vraj. Tak som mu pustil chrono a vysvetlil o čo ide tak pochopil :) Inak sa žiadny obdiv okolia nekoná. Veď sú to vlastne obyčajné hodinky..

Odesláno

Znalci pochvalej hamiltony PanEurop,holky se ohlidnou za Igenama ve zlutem provedeni,zvlast kdyz k nim nosim zlute boty adidas :-))))

Odesláno

ludia su ignoranti, zatial mi nikto nic nepochvalil. vacsina sa aj tak o to nezaujima a pokial si nieco vsimnu tak to musi vyzerat ako intergalakticky transmodularny rezonator na styl diesel a podobne sracky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Já musel novýmu obchoďákovi strčit hodinky pod rypák a říkám mu: "Víš ty vole, kdo já vůbec sem, já mám hodinky Rolex!!!" A von povídá: "No, nedělám si iluze, že by byly pravý." Hajzl.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

:lol2: dobrý

Abych nebyl úplně OT. Osobně si ani nevzpomínám , že by mně někdo pochválil některé hodinky. Jo, jednou mně vočumoval hodinky ňákej týpek ve frontě u pokladny v Kaufu :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...