Akam Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Vyborná klasika Díky akorát je vracím bo přes keci o funkčnosti a nové baterce jedou blbě.Holt sbazar, jsem z toho docela znechucený. Tady nikdo nic neprodá a na webech se to hemží pakáží L.
Berny Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Já na Sbazaru vždy dobře nakoupil například tyto Casio
Berny Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Pouze na vteřinách a to mi zas tak nevadí ale máš pravdu
Akam Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 jo to je pravý vintage style , snad budu mít štěstí příště ať ti dělají radost L.
Berny Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jen mi u nich chybí budíček a děkuju určitě budou a jaký si koupil ty ?
Akam Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 je to o stránku dřív,sním o nějakých Seiko rok 77 ale to jsou rakety /;
Berny Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Jo tyhle já sním po seiko jako měl James Bond :3
Wisly Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Ahoj, som rad, ze som nasiel toto forum. Digitalky nosim denne, ale to su fejky. Je mi luto znicit klasiku. Tie mam troje. Ahned prosim o radu. Ziskal som toto, ale neviem o tom nic, ani na webe som ich nenasiel. Ospravedlnujem sa za kvalitu ale fotil som to tabletom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wisly Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Co je to zac. Kde a kedy boli vyrobene.... Tie Vanica po vymene baterky idu, tie druhe nie
ramon Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Co je to zac. Kde a kedy boli vyrobene.... Tie Vanica po vymene baterky idu, tie druhe nie Hong Kong, okolo roku 1982
Wisly Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Vdaka za odpoved.... Aku asi maju cenu?
siwi Odesláno 9. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Hong Kong, okolo roku 1982 Ano. Oboje jsou to hodinky, které se k nám za komunistů pašovaly kdoví odkud. Nejde o žádné unikáty. Obvykle je lidi nosili tak dlouho, dokud fungovala baterka. Když došla, novou nesehnali, tak je odložili a vrátili se k Primkám. Kvalita zpracování odpovídala jejich i na tehdejší dobu nízké ceně. Proto je většina z nich v dost bídném stavu (ale výjimky se najdou).
Wisly Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tie Atron mali aj kalkulacku? Alebo je to len bluf na sklicku?
Hantronix Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Ty s tou fake kalkulajdou (jestli by měly skončit někde v koši) bych koupil. Jen škoda, že nejdou.Já sbírám jen hodinky s kalkulačkou a toto by byla taková raritka do sbírky - s kalkulačkou i když bez ní. :-)
Wisly Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Ty s tou fake kalkulajdou (jestli by měly skončit někde v koši) bych koupil. Jen škoda, že nejdou.Já sbírám jen hodinky s kalkulačkou a toto by byla taková raritka do sbírky - s kalkulačkou i když bez ní. :-)No, ja hodinky nezbieram, ja skor fotoaparaty. Ak by si ich velmi chcel, mozem vymenit za nejaky fotoaparat.
rogalo Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 dnesni ulovek,mate nekdo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se