Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyborná klasika  :thumbsup_anim:

Díky akorát je vracím bo přes keci o funkčnosti a nové baterce jedou blbě.

Holt sbazar, jsem z toho docela znechucený.

Tady nikdo nic neprodá a na webech se to hemží pakáží

L.

Odesláno

Jen mi u nich chybí budíček a děkuju určitě budou a jaký si koupil ty ?

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, som rad, ze som nasiel toto forum. Digitalky nosim denne, ale to su fejky. Je mi luto znicit klasiku. Tie mam troje. Ahned prosim o radu. Ziskal som toto, ale neviem o tom nic, ani na webe som ich nenasiel. Ospravedlnujem sa za kvalitu ale fotil som to tabletom.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hong Kong, okolo roku 1982

Ano. Oboje jsou to hodinky, které se k nám za komunistů pašovaly kdoví odkud. Nejde o žádné unikáty. Obvykle je lidi nosili tak dlouho, dokud fungovala baterka. Když došla, novou nesehnali, tak je odložili a vrátili se k Primkám. Kvalita zpracování odpovídala jejich i na tehdejší dobu nízké ceně. Proto je většina z nich v dost bídném stavu (ale výjimky se najdou). 

Odesláno

Ty s tou fake kalkulajdou (jestli by měly skončit někde v koši) bych koupil. Jen škoda, že nejdou.

Já sbírám jen hodinky s kalkulačkou a toto by byla taková raritka do sbírky - s kalkulačkou i když bez ní. :-)

Odesláno

Ty s tou fake kalkulajdou (jestli by měly skončit někde v koši) bych koupil. Jen škoda, že nejdou.

Já sbírám jen hodinky s kalkulačkou a toto by byla taková raritka do sbírky - s kalkulačkou i když bez ní. :-)

No, ja hodinky nezbieram, ja skor fotoaparaty. Ak by si ich velmi chcel, mozem vymenit za nejaky fotoaparat.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...