t2 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Pěkný! Ale nechybí jim korunka na ovládání?
Freelander Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Dobry den,panove.Diky tomuto vlaknu jsem se proklikal stovkami obrazku k mym 1. a poslednim digitalkam z tenkrat dalekeho zapadu.Dostal jsem je k 15. narozeninam a byl jsem nejstastnejsi na svete.Jen ta znacka byla jina.Tusim,ze nazev obsahoval tri pismena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Freelander Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Design byl uplne stejny.Docela by me zajimalo,jestli se uz tenkrat fejkovalo(asi jo) A jestli to byla kopie,tak ceho.
Freelander Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Nebo jestli se vic znacek delilo o jeden design jak to ted delaji automobilky
Frostie Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Nebo jestli se vic znacek delilo o jeden design jak to ted delaji automobilkyb je správně. Existují jedny hodinky, i tenkrát z jedné linky v Hongkongu a jednou to byly Montany, pak Levis. Kessel a stále tytéž...
casiotron Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) dnesni ulovek,mate nekdo Jedny z nejstarších LCD digitálek s modulem OPTEL z let 1974 / 75, zde už s novějším a lacinějším provedením modulu. Původní starší pouzdra mívala hranaté sklíčko, zde je oválné. Hodinky byly vyráběny pod různými značkami: Jules Jurgensen, Dugena, AVIA, Zodiac, atd. Nemam a neměl jsem. Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem casiotron
Freelander Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Dekuji za objasneni.Jsem strasne rad,ze jsem je po 30 letech zase videl. :-)
Beladona Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 No, vlastně se bráním sbírání digitálek, ale když narazím na takové "svědectví doby" a pokusům konkurovat imperialistickému zboží, musím si to odnést..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 No, vlastně se bráním sbírání digitálek, ale když narazím na takové "svědectví doby" a pokusům konkurovat imperialistickému zboží, musím si to odnést..... Paráda dle mého gusta!
prizak Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Táta uklízel po dvaceti letech šuplík.. nová baterka je rozchodila, ale čudlíkům se moc nechce a asi ani melodie už nepůjdou přehrát.. No ještě se s nima poperu, doufal jsem, že budou plně funkční :-/ rafitron.jpg edit: pokud byste měli někdo plně funkční modul, tak beru, pouzdro je totiž skoro NOS :-)Sakra, ty mám doma úplně nové asi dva dny nošené, pouze tah chybí. Ten mi praskl, když jsem se ožral v roce tuším 1986. Zkusím je najít.
casiotron Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Po čase dávám zase něco ze sbírky. CASIO A653, modul 80 z roku 1980. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Zde CASIO QS-15 (ve verzi QS-15B-1) modul 54 z roku asi 1978. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Jedny hezcí než druhý. Co říct jiného...
t2 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Pěkný kousky! Co znamená ta 5 za Lithium u modelu A 653?
Frostie Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Pěkný kousky! Co znamená ta 5 za Lithium u modelu A 653?Myslím, že lithium battery 5 years
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se