kamilb Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Já vím že je to tu Gombovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ne ne.Len davajte taketo paradne kusky.Cim viac, tym lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 seiko luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nádhernej stav i foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ale prlačku.Já tady chodím ucvrkávat z těch vašich pokladů, to je jiné kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Já vím že je to tu Gombovo... To je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Slušné kúsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 To me A639 oproti tem od kamilb skutecne blednou zavisti(povedenejsi barevna kombinace)...jak jiz uvedeno super stav a foto , mooc pekne. Ne ne.Len davajte taketo paradne kusky.Cim viac, tym lepsie. Tak pridam tyto ADEC od protinozcu co nedavno dorazily...Nevim jestli je delal i Citizen za sebe -neco mne ten model rika..-a ani nevim jestli jeste spadaj rokem sem pripadaj mi "novodobejsi"-funkce...Time and Date -Countdown 2 modes -Alarm -Chronograph.Pouzdro mi pripomina tyto D28A... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Ja dnes pokracujem CCCP tyzdnom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 To me A639 oproti tem od kamilb skutecne blednou zavisti(povedenejsi barevna kombinace)...jak jiz uvedeno super stav a foto , mooc pekne. Tak pridam tyto ADEC od protinozcu co nedavno dorazily...Nevim jestli je delal i Citizen za sebe -neco mne ten model rika..-a ani nevim jestli jeste spadaj rokem sem pripadaj mi "novodobejsi"-funkce...Time and Date -Countdown 2 modes -Alarm -Chronograph.Pouzdro mi pripomina tyto D28A... 1.jpg IMG_20200218_010101.jpg 2.jpgAj mne sakramentsky čosi pripomínajú, dokonca mám pocit,že som ich mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Gombo: dobře hraješ na mojí vlně:-) Ruské hodinky jsem si prostě oblíbil... V mládí to bylo naopak.. Hodinky z tržnice byly více "in" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Ten řemen k nim jde náramně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Zelený rusandy:Na to jak je tento typ hodinek velkej a těžkej,tak se nosí moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Když tu hrnete tu ruskou vlnu, přidám dnešní přírustek. Čekalo mě překvapeni, že se budík nastavuje s přesností na vteřinu, zklamání že nezazněla kalinka, jinak jsou fajn... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 bleriot11 ked si ma predbehol so zelenymi rusandami,ktore som sem chcel dat zajtra,tak tie svoje pridam este dnes k tym tvojim a zajtra supnem ine.Mam ich dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Paráda, paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) Dnes najvacsie a najstarsie,ale aj v najhorsom stave.Dufam, ze niekde narazim na nejake pekne mrtvoly a vyskladam z dvoch jedny pekne a funkcne.Takze keby sa aj niekomu taketo mrtvoly valali doma,tak rad odkupim.Modul mam ako novy a funkcny.Len to puzdro a displej... Upraveno 20. února 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Když tu hrnete tu ruskou vlnu, přidám dnešní přírustek. Čekalo mě překvapeni, že se budík nastavuje s přesností na vteřinu, zklamání že nezazněla kalinka, jinak jsou fajn... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí TapatalkTak tohle pouzdro neznám. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Tak pokracujeme sovietskou erou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se