michalval Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Mě se zdá, že je tam spíš CMD. Takže bych to viděl, jako zkratku "command". Takže příkaz, povel nebo taky ovládání (asi toho datumu) :-D No jo TI. To je hotový počítač. Pamatuju si, že i na jejich kalkulačkách v 80. letech nebylo "=" (klasický rovná se), ale nápis ENTER. Ke to CMD a ked spodnym prepnes na stopky, tak tym vrchnym sa spustaju. To dává smysl, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Plastáky nemusím,ale tyhle jsou hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jo, tohle je opravdu unikátní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 uz si daval niekde fotky?:)rad by som si to kukol, a urcite nie len ja:)Tak fotky najčastejšie dávam na svoj profil na Facebooku, ale tých profilov som tam mal veľa, keďže mi ich z času na čas mažú, nakoľko politicky nie som spoľahlivý, ale inak aj na pokeci ich mám, alebo aj inde na internete, myslím, že aj tu som raz jednu fotku dával, ale to je už dávnejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak daj nejaku skupinovku. Ja dnes pridavam dalsi kusok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Ke to CMD a ked spodnym prepnes na stopky, tak tym vrchnym sa spustaju.CMD bol výrobca počítačov. Kedysi som od nich mal notebook.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak fotky najčastejšie dávam na svoj profil na Facebooku, ale tých profilov som tam mal veľa, keďže mi ich z času na čas mažú, nakoľko politicky nie som spoľahlivý, ale inak aj na pokeci ich mám, alebo aj inde na internete, myslím, že aj tu som raz jednu fotku dával, ale to je už dávnejšie hod to semhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22703-sberatelstvi-modely-aut-a-motocyklu/page-79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak čosi zo zbierky, tak na rýchlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ja dnes dam dalsie klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Taky jsem jedny podobný našel. Ale dámský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Dnes Citrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Kdy měly lemon displej, byly by dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Abych nebyl pozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pri znacke Citron ma vzdy napadne toto:)Sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Abych nebyl pozaduTy Stempo měl jeden můj spolužák na základce a já mu je děsně záviděl. Před pár lety se mi je povedlo sehnat, ale po čase přestaly jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pod vlivem nedávného náporu ruské vlny jsem si objednal z Oděsy jeden kousek, který jsem v polovině 80. let měl s českými nápisy na sklíčku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nápor ruské vlny se vyplatil... Gratuluji k moc pěkným hodinkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Tak ty jsou skoro NOS, také jsem v mládí jeden takový kus měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pripajam sa ku gratulacii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se