5etter Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Neumím hledat, no... Děkuji. Kdyby to chtěl náhodou někdo komentovat, tak prosím pokračujte na odkazu, který vložil Frostie, ať v tom tady neděláme guláš. Dal jsem tam odkaz sem.Omlouvám se. Upraveno 6. března 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Ne, tohle je echt modul z Hong Kongu, ale velmi velmi kvalitně dělanej. Mám ho v úplně stejných hodinkách Levis a je to jeden z vůbec nejzajímavějších modulů v LCD digitálkách všech dob. Hodinky mají programovatelnou melodii (nastaví se délka a výška noty) v délce 20 not. Jsou fakt super!!! Upraveno 6. března 2018 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ne, tohle je echt modul z Hong Kongu, ale velmi velmi kvalitně dělanej. Mám ho v úplně stejných hodinkách Levis a je to jeden z vůbec nejzajímavějších modulů v LCD digitálkách všech dob. Hodinky mají programovatelnou melodii (nastaví se délka a výška noty) v délce 20 not. Jsou fakt super!!!Něco takového jsem měl na Nokii 3310. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tady jsou ještě ty moje Levis ze sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Takové ruské VánoceTo už se prostě nevrátí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ten modul se dával do hodinek různých značek, většinou to mělo stejný tvar pouzdra, ale občas ty hodinky vypadaly naopak úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Casio W 26 mod. 248 .. rok 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Super fotky, na takhle kvalitní fotce aspoň vynikne ta jejich NOSovost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Krásný klasický digitálky, tenhle čistej styl se mi líbí nejvíc. Jsou stejně starý jako já - kéž bych vypadal taky tak zachovale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Když si aktivuješ hodinový signál, tak ti to v půl pípne jednou a v celou dvakrát. To má opravdu jenom pár modulů Casio a vůbec digitálek obecně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Casio W 26 mod. 248 .. rok 1984Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ještě pár snímku W 18..mod. 596, rok 1986Jirko.. dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Není zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Když si aktivuješ hodinový signál, tak ti to v půl pípne jednou a v celou dvakrát. To má opravdu jenom pár modulů Casio a vůbec digitálek obecně! Jo jo, mám tenhle modul v marlinech W-35. ideální pro chvíle, kdy člověk potřebuje intenzivně máknout, aby něco dodělal - pípnutí každou půlhodinu tě upozorňuje, že čas sakra rychle letí a není prostor pro lelkování na Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tak jsem konečně dokompletoval slovníkový hattrick, T-1500 ještě fota prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Parádní, díky za raritku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Tak jsem konečně dokompletoval slovníkový hattrick, T-1500 ještě fota prodejce.Perfektni, gratuluji -po obdrzeni muzes upresnit sve info. zde ... (...stejný nebo hodně podobný....) EDIT: zpresneni Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Krásné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak jsem konečně dokompletoval slovníkový hattrick, T-1500 ještě fota prodejce.GRATULUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se